0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada teyibi buldum. pioneer 1650 mixtrax model. Karar verdim. Yarın ödemeyi yaparım büyük ihtimal salı günü elimde olur. A.Z.H.A.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu arada teyibi buldum. pioneer 1650 mixtrax model. Karar verdim. Yarın ödemeyi yaparım büyük ihtimal salı günü elimde olur. A.Z.H.A.Hayırlı olsun kardeşim. Fiyatı nedir?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Yok 4 aylık cihazA.Z.H.A.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok 4 aylık cihazA.Z.H.A.Sıfır fiyatına bakmadim. Normal satış fiyatı ne kadar kardeşim?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok 4 aylık cihazA.Z.H.A.Sıfır fiyatına bakmadim. Normal satış fiyatı ne kadar kardeşim?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi. 200 den 280 tl ye kadar değişiyor abi.A.Z.H.A.
4 aylik temiz cihazsa 150 lira iyi. Garanti belgesinide iste alırken unutma.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok 4 aylık cihazA.Z.H.A.Sıfır fiyatına bakmadim. Normal satış fiyatı ne kadar kardeşim?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi. 200 den 280 tl ye kadar değişiyor abi.A.Z.H.A.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Zenon için 4300k mı 5000k mı önerirsiniz. Renkleri nasıldır.A.Z.H.A.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapZenon için 4300k mı 5000k mı önerirsiniz. Renkleri nasıldır.A.Z.H.A.5000 kelvin sanırım buz mavisi. Yanlış hatırlıyor olabilirim, renk kodlari konusuna bakiver Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
dürüst satıcı sözünde durmadı satmış teyibi. aramaya devam.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapdürüst satıcı sözünde durmadı satmış teyibi. aramaya devam.TerbiyesizAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.