0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
benim arabanın sis farı sol alt tampon kısmında. Ben onu iptal edip normal farla birlikte yanmasını istiyorum. Aynı lambadan sağ taraftada geri vites için var. Onunda içine normal lamba yerleştireceğim. Şimdiki sorum sis lambasının ışık şiddetini normale çevirmek için ampulün değişmesi yeterlimi yoksa gelen voltajın düşmesimi gerekiyor.bunun içinde stoplardan yeni hat çekmek gerekecek.A.Z.H.A.
Sis lambasını geri aydınlatma olarak kullanacaksan, muayene zamanı kolay değiştirilebilecek şekilde dizayn etmen gerekecek. Yoksa sisi iptal edersen muayenede sıkıntı çıkar. Bana sorarsan geri vites aydınlatma farından bir tane daha alıp (kasa aynıysa) sol tarafa da aynısını takıp sağdakinden paralel çek. Tahmin ediyorum sigorta kaldırır. Çünkü sürekli çalışmayacak.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbenim arabanın sis farı sol alt tampon kısmında. Ben onu iptal edip normal farla birlikte yanmasını istiyorum. Aynı lambadan sağ taraftada geri vites için var. Onunda içine normal lamba yerleştireceğim. Şimdiki sorum sis lambasının ışık şiddetini normale çevirmek için ampulün değişmesi yeterlimi yoksa gelen voltajın düşmesimi gerekiyor.bunun içinde stoplardan yeni hat çekmek gerekecek.A.Z.H.A.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSis lambasını geri aydınlatma olarak kullanacaksan, muayene zamanı kolay değiştirilebilecek şekilde dizayn etmen gerekecek. Yoksa sisi iptal edersen muayenede sıkıntı çıkar. Bana sorarsan geri vites aydınlatma farından bir tane daha alıp (kasa aynıysa) sol tarafa da aynısını takıp sağdakinden paralel çek. Tahmin ediyorum sigorta kaldırır. Çünkü sürekli çalışmayacak.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbenim arabanın sis farı sol alt tampon kısmında. Ben onu iptal edip normal farla birlikte yanmasını istiyorum. Aynı lambadan sağ taraftada geri vites için var. Onunda içine normal lamba yerleştireceğim. Şimdiki sorum sis lambasının ışık şiddetini normale çevirmek için ampulün değişmesi yeterlimi yoksa gelen voltajın düşmesimi gerekiyor.bunun içinde stoplardan yeni hat çekmek gerekecek.A.Z.H.A.muayene yapılalı 1 ay oldu daha zaman çok. Lambalar sağ sol farklı abi. Sadece üzerinde oynama yapabilirim. Sol sis tarafının elektrik hattını kullanırsam sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama işte sis farının parlaklığını düşürmem lazım.A.Z.H.A.
sis lambasının camı şeffaf olarak değişmiyor mu? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSis lambasını geri aydınlatma olarak kullanacaksan, muayene zamanı kolay değiştirilebilecek şekilde dizayn etmen gerekecek. Yoksa sisi iptal edersen muayenede sıkıntı çıkar. Bana sorarsan geri vites aydınlatma farından bir tane daha alıp (kasa aynıysa) sol tarafa da aynısını takıp sağdakinden paralel çek. Tahmin ediyorum sigorta kaldırır. Çünkü sürekli çalışmayacak.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbenim arabanın sis farı sol alt tampon kısmında. Ben onu iptal edip normal farla birlikte yanmasını istiyorum. Aynı lambadan sağ taraftada geri vites için var. Onunda içine normal lamba yerleştireceğim. Şimdiki sorum sis lambasının ışık şiddetini normale çevirmek için ampulün değişmesi yeterlimi yoksa gelen voltajın düşmesimi gerekiyor.bunun içinde stoplardan yeni hat çekmek gerekecek.A.Z.H.A.muayene yapılalı 1 ay oldu daha zaman çok. Lambalar sağ sol farklı abi. Sadece üzerinde oynama yapabilirim. Sol sis tarafının elektrik hattını kullanırsam sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama işte sis farının parlaklığını düşürmem lazım.A.Z.H.A.
Şöyle yapabilirsin, geri aydınlatmadan sis'e paralel çekip, sis tesisatını körlersin. (Sis camını şeffaf yaparsan tabi)
Bugün sanayi tarafına yolum düşünce abart egsozu hemen taktırdım. Akşamda elektrik tesisatını bağlamak için kolları sıvadım. arabanın altında 20 dalikalık sürünmeden sonra an itibarı ile tesisatta tamam. En kısa zamanda ses kaydı çekilecektir A.Z.H.A.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBugün sanayi tarafına yolum düşünce abart egsozu hemen taktırdım. Akşamda elektrik tesisatını bağlamak için kolları sıvadım. arabanın altında 20 dalikalık sürünmeden sonra an itibarı ile tesisatta tamam. En kısa zamanda ses kaydı çekilecektir A.Z.H.A.Gece gece sakın yapma konu komşu rahatsız olmasın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBugün sanayi tarafına yolum düşünce abart egsozu hemen taktırdım. Akşamda elektrik tesisatını bağlamak için kolları sıvadım. arabanın altında 20 dalikalık sürünmeden sonra an itibarı ile tesisatta tamam. En kısa zamanda ses kaydı çekilecektir A.Z.H.A.Gece gece sakın yapma konu komşu rahatsız olmasın Yapmaa etmeee Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Sıradaki montajA.Z.H.A.
Olmazsa olmaz bir donanım Montaj bugün mü?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSıradaki montajA.Z.H.A.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.