Bagaj lambasında olay şu... Sağında yada solunda bir çentik var lambanın... Oraya kontrol kalemi vb birşeyi sokup kanırtıyorsunuz... Biraz sert çıkar yerinen merak etmeyin çıkıyor... Daha sonra - yi + yı bulup kabloyu lehimlersiniz içindeki tellere... Lehimi biraz zor tutuyor içindeki parçalar biraz emek harcamak gerekiyor... Ama lehim tutturcam diye çok ısıtırsanızda plastik eriyor hemen... O yüzden en iyisi kabloyu demir ucundaki boşluğa sarıp kabloyu demire değil de kabloyu kendine lehimlemek...
bagaj aydınlatmasını şimdi uyguladım ama pek içime sinmedi biraz daha sabitliycem yağmur biraz dinince acayip yağmur yağıyordu takarken içinden çıktı ledler gelişigüzel soktum kapadım eve kaçtım

ama canımı sıkan 3 led in içine yanyana sığmadığı için hafif kıvırarak koydum 3 3 yanyana 6 led koydum artık akşam görücez ne kadar işe yarıyor gerçi eski halinden daha iyi olacağı kesin

yağmur dinince tekrar açıp yuvasından çıkmasın diye bantlıycam zaten çıkartırken de az kalsın kırıyormuşum:) neyse kırılsa bile bulunabilen bir parçadır heralde.içini iyice hallediyim ondan sonra rahatlıycam heralde