0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayna indirme nedir ? Anlamadım.. Bu arada elektrik elektronik okumak istiyorum beklerseniz 6 7 seneye yardımcı olurum.
Bende problem yok abi geri geri yanaşıyorum jant falan sürtmüyor. Eğer kaldırım solumda ise kafamı camdan çıkarıp ön janta bakıyorum..
abi yapınca haber verin ben bi'ara yardıma gelirim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Bende problem yok abi geri geri yanaşıyorum jant falan sürtmüyor. Eğer kaldırım solumda ise kafamı camdan çıkarıp ön janta bakıyorum..eger sagda ise Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi yapınca haber verin ben bi'ara yardıma gelirim yaparsak herkeze haber verecem bitek seni pas gececem
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Bende problem yok abi geri geri yanaşıyorum jant falan sürtmüyor. Eğer kaldırım solumda ise kafamı camdan çıkarıp ön janta bakıyorum..eger sagda ise Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi yapınca haber verin ben bi'ara yardıma gelirim yaparsak herkeze haber verecem bitek seni pas gececem bunu iltifat olarak algıladım bunu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Bende problem yok abi geri geri yanaşıyorum jant falan sürtmüyor. Eğer kaldırım solumda ise kafamı camdan çıkarıp ön janta bakıyorum..eger sagda ise Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi yapınca haber verin ben bi'ara yardıma gelirim yaparsak herkeze haber verecem bitek seni pas gececem bunu iltifat olarak algıladım bunu yok iltifat degildi otur kafa yor bu ise demek istedim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Bende problem yok abi geri geri yanaşıyorum jant falan sürtmüyor. Eğer kaldırım solumda ise kafamı camdan çıkarıp ön janta bakıyorum..eger sagda ise Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi yapınca haber verin ben bi'ara yardıma gelirim yaparsak herkeze haber verecem bitek seni pas gececem bunu iltifat olarak algıladım bunu yok iltifat degildi otur kafa yor bu ise demek istedim yok Abi sen iltifat ettin
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Bende problem yok abi geri geri yanaşıyorum jant falan sürtmüyor. Eğer kaldırım solumda ise kafamı camdan çıkarıp ön janta bakıyorum..eger sagda ise Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi yapınca haber verin ben bi'ara yardıma gelirim yaparsak herkeze haber verecem bitek seni pas gececem bunu iltifat olarak algıladım bunu yok iltifat degildi otur kafa yor bu ise demek istedim yok Abi sen iltifat ettin tamam oyle ama acil bu ise girmemiz lazim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Bende problem yok abi geri geri yanaşıyorum jant falan sürtmüyor. Eğer kaldırım solumda ise kafamı camdan çıkarıp ön janta bakıyorum..eger sagda ise Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi yapınca haber verin ben bi'ara yardıma gelirim yaparsak herkeze haber verecem bitek seni pas gececem bunu iltifat olarak algıladım bunu yok iltifat degildi otur kafa yor bu ise demek istedim yok Abi sen iltifat ettin tamam oyle ama acil bu ise girmemiz lazim abi ben aktif olarak giremem de bişeyler yapmaya çalışrım
şemalarla ilgili yardım edebilirim tanıdıklarım var elektrik bilgili kişiler
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapşemalarla ilgili yardım edebilirim tanıdıklarım var elektrik bilgili kişilerzaten sema olayini cozersek tamam su sema ile yapilan bir modul var nette gordum. ordan alinti yaptim.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapşemalarla ilgili yardım edebilirim tanıdıklarım var elektrik bilgili kişilerzaten sema olayini cozersek tamam su sema ile yapilan bir modul var nette gordum. ordan alinti yaptim.tamamdır ben elimden geleni yaparım