0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVe Melih, nokta atışı yapıyorum. Aradığımız parçanınAdı : Flexible neon ledÜrün fotoğrafı :Bulunduğu yer : Konya Sokak / Ulus / AnkaraMuhahah firma ismi de bana dolmuştan ulusda iniyorum sorayım hemen
Ve Melih, nokta atışı yapıyorum. Aradığımız parçanınAdı : Flexible neon ledÜrün fotoğrafı :Bulunduğu yer : Konya Sokak / Ulus / Ankara
evet güzel uygulama ama led biraz sırıtıyor doğru yeni bir ürünüm geliyor hortum neon 3 metre istediğin yerden kesebiliyorsun ürün gümrükte cektiğimde paylaşıcam satışı beli oldu 32tl 3 metre.#Gecersiz YouTube Linki#
yootube ekleyemedim direk linki koyimLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
getirtiğimalar gümrükte cekince normal resimleri koyucam araba üstündede birebir denemesini yapca tam detaylarını clşma presiplerine acklarım.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKuyumcular çarşısının olduğu cadde üzerinde bir firma var. Adı aklımda değil ama Heykel'den yukarı doğru yürü, solda Garanti bankasının önündeki meyve sebze hali kavşağı değil bir sonraki ışıklı kavşaktan sağa gir. Sol kanattaki 2. veya 3. binanın ikinci veya üçüncü katında kocaman bir tabela var. Zaten tabelasıda Neon tipi. Farkedersin. Hanın içerisinde. Bir arka sokağı Konya sokak, oradaki elektronikçileri gez. Mutlaka bulursun Hadi hayırlı olsun. Uygulamayı ne zaman yapıyoruz? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVe Melih, nokta atışı yapıyorum. Aradığımız parçanınAdı : Flexible neon ledÜrün fotoğrafı :Bulunduğu yer : Konya Sokak / Ulus / AnkaraMuhahah firma ismi de bana dolmuştan ulusda iniyorum sorayım hemen neon işini halledelim ilk haftasonu yada işk aksam araç içi ışıklar yeterli uygulama içiniPhone 'den Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildicumartrsi bakıcam olmadı ebaydan alcam 6 dolara free shiping 15 gune gelir heraldeiPhone 'den Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKuyumcular çarşısının olduğu cadde üzerinde bir firma var. Adı aklımda değil ama Heykel'den yukarı doğru yürü, solda Garanti bankasının önündeki meyve sebze hali kavşağı değil bir sonraki ışıklı kavşaktan sağa gir. Sol kanattaki 2. veya 3. binanın ikinci veya üçüncü katında kocaman bir tabela var. Zaten tabelasıda Neon tipi. Farkedersin. Hanın içerisinde. Bir arka sokağı Konya sokak, oradaki elektronikçileri gez. Mutlaka bulursun Hadi hayırlı olsun. Uygulamayı ne zaman yapıyoruz? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVe Melih, nokta atışı yapıyorum. Aradığımız parçanınAdı : Flexible neon ledÜrün fotoğrafı :Bulunduğu yer : Konya Sokak / Ulus / AnkaraMuhahah firma ismi de bana dolmuştan ulusda iniyorum sorayım hemen neon işini halledelim ilk haftasonu yada işk aksam araç içi ışıklar yeterli uygulama içiniPhone 'den Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Kuyumcular çarşısının olduğu cadde üzerinde bir firma var. Adı aklımda değil ama Heykel'den yukarı doğru yürü, solda Garanti bankasının önündeki meyve sebze hali kavşağı değil bir sonraki ışıklı kavşaktan sağa gir. Sol kanattaki 2. veya 3. binanın ikinci veya üçüncü katında kocaman bir tabela var. Zaten tabelasıda Neon tipi. Farkedersin. Hanın içerisinde. Bir arka sokağı Konya sokak, oradaki elektronikçileri gez. Mutlaka bulursun Hadi hayırlı olsun. Uygulamayı ne zaman yapıyoruz? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVe Melih, nokta atışı yapıyorum. Aradığımız parçanınAdı : Flexible neon ledÜrün fotoğrafı :Bulunduğu yer : Konya Sokak / Ulus / AnkaraMuhahah firma ismi de bana dolmuştan ulusda iniyorum sorayım hemen
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNeon işi için yurt dışı çözüm olacak sanırım. Kenan bey'in kargosu gelsin derim. Bakalım o bir paylaşsın. Nasıl olacak. Ulen yine Sayın Yönetim buldu ha övünmek gibi olmasın Hakkını yemiyim bulduda hevesim kursağımda kaldı adama dedım flexible neon arıyorum varmı dedi var aha dedim kırmızı tamam dedi bi çıkardı bahçe hortumu dedim kardeş bahçe sulamıcam araca döşiyecem dedi ondan yok
Neon işi için yurt dışı çözüm olacak sanırım. Kenan bey'in kargosu gelsin derim. Bakalım o bir paylaşsın. Nasıl olacak. Ulen yine Sayın Yönetim buldu ha övünmek gibi olmasın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahhahhahahhaa yıkıldım burda Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNeon işi için yurt dışı çözüm olacak sanırım. Kenan bey'in kargosu gelsin derim. Bakalım o bir paylaşsın. Nasıl olacak. Ulen yine Sayın Yönetim buldu ha övünmek gibi olmasın Hakkını yemiyim bulduda hevesim kursağımda kaldı adama dedım flexible neon arıyorum varmı dedi var aha dedim kırmızı tamam dedi bi çıkardı bahçe hortumu dedim kardeş bahçe sulamıcam araca döşiyecem dedi ondan yok istanbuldaki yetkili servisle görüştüm diyo istersen elimde var ben getirtmişdim hb araç için onu sedana takıyoruz diyo orj parça 120 lira diyo
hahhahhahahhaa yıkıldım burda Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNeon işi için yurt dışı çözüm olacak sanırım. Kenan bey'in kargosu gelsin derim. Bakalım o bir paylaşsın. Nasıl olacak. Ulen yine Sayın Yönetim buldu ha övünmek gibi olmasın Hakkını yemiyim bulduda hevesim kursağımda kaldı adama dedım flexible neon arıyorum varmı dedi var aha dedim kırmızı tamam dedi bi çıkardı bahçe hortumu dedim kardeş bahçe sulamıcam araca döşiyecem dedi ondan yok
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap120 TL den aşağı malolacaksa alibaba'dan veya ebay'den sipariş etmek daha mantıklı değil mi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahhahhahahhaa yıkıldım burda Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNeon işi için yurt dışı çözüm olacak sanırım. Kenan bey'in kargosu gelsin derim. Bakalım o bir paylaşsın. Nasıl olacak. Ulen yine Sayın Yönetim buldu ha övünmek gibi olmasın Hakkını yemiyim bulduda hevesim kursağımda kaldı adama dedım flexible neon arıyorum varmı dedi var aha dedim kırmızı tamam dedi bi çıkardı bahçe hortumu dedim kardeş bahçe sulamıcam araca döşiyecem dedi ondan yok istanbuldaki yetkili servisle görüştüm diyo istersen elimde var ben getirtmişdim hb araç için onu sedana takıyoruz diyo orj parça 120 lira diyo abi alibabadan alcağım 5 dolar en babası 10 dolar ali baba veya ebay 60 ın üzerine çıkarsa orj daha mantıklı
120 TL den aşağı malolacaksa alibaba'dan veya ebay'den sipariş etmek daha mantıklı değil mi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahhahhahahhaa yıkıldım burda Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNeon işi için yurt dışı çözüm olacak sanırım. Kenan bey'in kargosu gelsin derim. Bakalım o bir paylaşsın. Nasıl olacak. Ulen yine Sayın Yönetim buldu ha övünmek gibi olmasın Hakkını yemiyim bulduda hevesim kursağımda kaldı adama dedım flexible neon arıyorum varmı dedi var aha dedim kırmızı tamam dedi bi çıkardı bahçe hortumu dedim kardeş bahçe sulamıcam araca döşiyecem dedi ondan yok istanbuldaki yetkili servisle görüştüm diyo istersen elimde var ben getirtmişdim hb araç için onu sedana takıyoruz diyo orj parça 120 lira diyo
firmalardan haber bekliyorum ince neon bulamassam alıbabadan alıcam bakalım gelen parça nasıl çıkacak..