0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimde dede gözden ameliyat oldu onun yanındayım Allah yardımcıları olsun
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenimde dede gözden ameliyat oldu onun yanındayım Allah yardımcıları olsun Muradım geçmiş olsun..Allah şifa versin...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenimde dede gözden ameliyat oldu onun yanındayım Allah yardımcıları olsun Muradım geçmiş olsun..Allah şifa versin...sağol abim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenimde dede gözden ameliyat oldu onun yanındayım Allah yardımcıları olsun Muradım geçmiş olsun..Allah şifa versin...sağol abimGençadam geçmiş olsun.Allah şifa versin!
Arkadaşlar amcamın ayağı şimdilik iyi, yarasında zaman zaman iltihaplanmalar oluyor, kaşınma şikayeti mevcut.. en azından ağrıları dindi.. Perhizine dikkat ederse tekrar yara oluşumu olmaz inşallah..
Allah razi olsun kardesim.
Allah ım, hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda gücü versin...
Amin Allah hepinizden razı olsun