0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzleyeli çok olmuştu diğer serileri gibi güzel film
kardeş göz sahnesi nasıl ama..içim vıcık etmişti izlerken...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapevet ya... o göz sahnesi süperdi. birde jimnastik salonunda olanlar çok heyecanlıydı... sac vidası var ya? hatırladın mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkardeş göz sahnesi nasıl ama..içim vıcık etmişti izlerken... Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkardeş göz sahnesi nasıl ama..içim vıcık etmişti izlerken... Adamları sabah sabah yaptıkları muhabbete bak ya
evet ya... o göz sahnesi süperdi. birde jimnastik salonunda olanlar çok heyecanlıydı... sac vidası var ya? hatırladın mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkardeş göz sahnesi nasıl ama..içim vıcık etmişti izlerken...
valla bütün seri birbirine girdi şu anda... spor salonu sahnesinde halterin altında kalıyordu demi sonunda...
Bu saatte yok gözü şöyle çıktı yok kaşı böyle oldu yaa zaten film bü işin ustası aklıma gelince bi içim hoş oluyorum
he yav şimdi ayıktım. çivi bütün ısrarlara rağmen bir türlü batmıyordu :dalgaci: ne gerilimli sahneydi be... sonunda boynu nasıl kırılıyor ama...abovvv....
Emrah yardımcı olayım dedim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap