• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Sinema Dizi »
  • Galaksinin Koruyucuları 2014

Galaksinin Koruyucuları 2014

Y.E.P. · 8 · 3533
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Galaksinin Koruyucuları 2014
: 29 Kasım 2014, 15:32
Arkadaşlar film elime geçti.. Dün biraz izledim mükemmel bir bilimkurgu.. Bugünde nasip olursa tamamını izleyeceğim..

Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek amacı küreyi ele geçirmektir ve bu hayali tüm evreni tehdit altına alabilir. Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini birbiriyle hiçbir ilgisi olmayan uyumsuz bir ekibin içerisinde bulur; tehlikeyi yok etmek isteyen Star-Lord, silahlı bir rakun olan Roket, Rakun’un  yoldaşı olan ağaç kılıklı Groot, ölümcül yeşil kadın Gamora ve gözünü intikam hırsı bürümüş Yokedici Drax ile işbirliği içerisine girer. Galaksinin Koruyucuları olarak anılan bu beşli, evren için gerçekten tehlike arz eden bu kürenin gücüne ve peşindeki düşmanlarına karşı ne yapacaktır?
Marvel'ın "Guardians Of The Galaxy" adlı çizgi romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Slither ve Super filmlerinin yönetmeni James Gunn üstlenirken başrol ve seslendirme kadrosunda Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper ve Zoe Saldana gibi isimler bulunuyor.

İMDB puanı: 8,3  :iyi:

Bu da Türkçe Dublajlı Fragmanı

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. <a href="https://www.forumotomobil.com/forum/register/">Üye Ol</a>&nbsp;ya da&nbsp;<a href="https://www.forumotomobil.com/forum/login/">Giriş Yap</a>

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: Galaksinin Koruyucuları 2014
Yanıtla #1 : 30 Kasım 2014, 10:44
Kardes yorgunlugu atamadim hala, firsat bulursam bugun bende izlerim bunu.

Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #2 : 30 Kasım 2014, 12:07
Dün gece filmi izledim, Yeri geldi heyecandan tırnaklarımı yedim, yeri geldi gülmekten yerlere yattım. Ailece izlenebilecek nefis bir film.. Bu arada şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. beyazperde.com eleştirmenlerinden 5 üzerinden 5 almış bir film.... !

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #3 : 30 Kasım 2014, 14:24
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Dün gece filmi izledim, Yeri geldi heyecandan tırnaklarımı yedim, yeri geldi gülmekten yerlere yattım. Ailece izlenebilecek nefis bir film.. Bu arada şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. beyazperde.com eleştirmenlerinden 5 üzerinden 5 almış bir film.... !

Şimdi bunu izleyeceğim. Ödevler malamat etti kardeş... Şu okuldan verdikleri ödevlerle yeniden eğitim hayatına başladım resmen  :cilgin:

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #4 : 30 Kasım 2014, 20:35
Filmi izledim. imdb puanı bu kadar yüksek bir filmden beklediğimi bulamadım açıkçası. Ama yinede can sıkıntısını gidermek ve sırtüstü uzanmışken birşeyler izleyeyim diyenler varsa eh işte... benim puanım 4,5/10

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #5 : 30 Kasım 2014, 22:59
kardes bende senin bilimkurgu filmi izlememen icin hukumete gensoru onerisinde bulunacam :D

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #6 : 01 Aralık 2014, 07:12
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
kardes bende senin bilimkurgu filmi izlememen icin hukumete gensoru onerisinde bulunacam :D
Kardes bilimkurgu severim ama, iron man karakterini canlandiran adamin dalgaciligi bile beni filmden sogutuyor. Bu filmdeki ana karakterde oyle. Film bilimkurgudan ziyade cizgifilme benzemis bence.

Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #7 : 01 Aralık 2014, 08:39
hahahahhaaaa..Haklısın.. Bak bir Batmanın filmlerine.. tebessüm bile etmiyor demi.. Kahraman dediğin karizmatik olacak.. bu velet işin gırgırında...  :D

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Sinema Dizi »
  • Galaksinin Koruyucuları 2014

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.247 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?