• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Sinema Dizi »
  • Lucy

Lucy

FO-Admin · 9 · 2682
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Lucy
: 08 Temmuz 2015, 16:00
Lucy

Sinemalar yorumu
Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı ve özel yapım bir uyuşturucu kullandığında tam bir ölüm makinesine dönüşen ve özel güçlere sahip olan Lucy'nin hikayesi anlatılıyor

Film Fragmanı

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. <a href="https://www.forumotomobil.com/forum/register/">Üye Ol</a>&nbsp;ya da&nbsp;<a href="https://www.forumotomobil.com/forum/login/">Giriş Yap</a>

Benim yorumum;

Film bilim kurgu, belirtildiği üzere bir tür uyuşturucunun barsaklarına yerleştirilmesinin ardından torbanın yırtılmasıyla aşırı doza maruz kalan Scarlet inanılmaz değişikliklere maruz kalıyor. Özellikle beyin fonksiyonlarının %100 'e kadar yükselmesiyle yetenekleri artan Scarlet, bir nevi yaradılış sırrının nirvanasını yaşadığı anları "senaryo" gereği harika oyunculuğu ile ortaya koyduğu çok güzel bir film.

Hani hep deriz ya Hollywood'un bilim kurgu olarak çektiği filmler, gelecekte yapılmak istenilenlerin ön çalışması diye, bu durumun gerçek olmasını istemezdim doğrusu. :)

Film için benim puanım 8/10 Tavsiye ederim. Ayrıca bir rivayete göre Lucy-2 çekimleri başlamış.

Çevrimdışı sinan__

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +44/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Sinan
  • Marka: Renault
  • Model: Megane
  • Model Yılı: 2007
  • Yakıt Tipi: Motorin
Ynt: Lucy
Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2015, 16:17
Benim puanım 6/10 falan bu film için. Bazı sahneler bilim kurgudan komediye kaymıyor değildi. Bir de bildiğim kadarıyla böyle beynin % bilmem kaçını kullanıyoruz şu kadarını kullansak şöyle olur gibi bir durum yok. Beynimiz farklı fonksiyonlar için farklı bölgelerini kullanıyor. Yani normal şartlarda farklı bölgelerini kullanarak %100 ünü kullanmış oluyoruz.
Ömrünün baharında bir Makine Mühendisi.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2015, 16:24
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Benim puanım 6/10 falan bu film için. Bazı sahneler bilim kurgudan komediye kaymıyor değildi. Bir de bildiğim kadarıyla böyle beynin % bilmem kaçını kullanıyoruz şu kadarını kullansak şöyle olur gibi bir durum yok. Beynimiz farklı fonksiyonlar için farklı bölgelerini kullanıyor. Yani normal şartlarda farklı bölgelerini kullanarak %100 ünü kullanmış oluyoruz.

:D Sinan harika yorum :D hatırlarmısın Cem Yılmaz ne diyordu bu yorumunla ilgili :D Gemici zihniyeti  :siritan: :siritan: :siritan:

Çevrimdışı sinan__

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +44/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2015, 16:49
 :D :D Biliyorum şu titanic mevzusu "aman sonunda gemi batıyor işte" . Öyle yorumlar yapmam ama bu film bana aşırı gelmişti.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2015, 17:01
:D :D Biliyorum şu titanic mevzusu "aman sonunda gemi batıyor işte" . Öyle yorumlar yapmam ama bu film bana aşırı gelmişti.

Birazda filmi izlemeye başlamadan önceki ruh halide önemli :) Mesela trafik keşmekeşinden zor kurtulmuş ve film jeneriğinde içeri kan ter içinde girince oskarlık film bildiğin gündelik diziden farksız oluyor :)

Çevrimdışı sinan__

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +44/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2015, 21:15
Aynen öyle :)

Çevrimdışı Çağdaş İNAY

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +77/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Çağdaş İNAY
  • Marka: Mercedes-Benz
  • Model: 280 SE
  • Model Yılı: 1983
Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2015, 10:41
Sinan beye katılıyorum. Film aslında bilim kurgu gibi değilde, fantastik sınıfında yeralmalı gibi

Çevrimdışı sinan__

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +44/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2015, 10:57
Kesinlikle fantastik daha doğru
Sinan beye katılıyorum. Film aslında bilim kurgu gibi değilde, fantastik sınıfında yeralmalı gibi

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2015, 11:00
Teker teker gelin birader :D :D

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Sinema Dizi »
  • Lucy

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.212 saniyede 32 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?