0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzledimmm
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYasin bey, forumumuzda SİNEMA bölümü var. Rica etsek, izlediğiniz filmleri anlatmadan yorumlar mısınız? 10 üzerinden puanlarsanız, belki başka arkadaşlarında işine yarar Moderatörüm. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİzledimmm En kısa zaman da hayata geçirelim Uğur Adminim
Yasin bey, forumumuzda SİNEMA bölümü var. Rica etsek, izlediğiniz filmleri anlatmadan yorumlar mısınız? 10 üzerinden puanlarsanız, belki başka arkadaşlarında işine yarar Moderatörüm. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİzledimmm
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapZahmet olacak sayın Moderatörüm. Özellikle hayalet avcıları yorumunuzu merak ediyorum :dalgaci: Sevimli hayalet Casper'ı da tabi Bu arada Şirinler II ne zaman vizyona girecekti? Onu izlemey götürelim çocukları Ramazan ayı içindeydi diye hatırlıyorum.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYasin bey, forumumuzda SİNEMA bölümü var. Rica etsek, izlediğiniz filmleri anlatmadan yorumlar mısınız? 10 üzerinden puanlarsanız, belki başka arkadaşlarında işine yarar Moderatörüm. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİzledimmm En kısa zaman da hayata geçirelim Uğur AdminimAnimasyonları pek takip etmiyorum yeni izleyeceğim filmlerin değerlendirmesini yaparım
Zahmet olacak sayın Moderatörüm. Özellikle hayalet avcıları yorumunuzu merak ediyorum :dalgaci: Sevimli hayalet Casper'ı da tabi Bu arada Şirinler II ne zaman vizyona girecekti? Onu izlemey götürelim çocukları Ramazan ayı içindeydi diye hatırlıyorum.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYasin bey, forumumuzda SİNEMA bölümü var. Rica etsek, izlediğiniz filmleri anlatmadan yorumlar mısınız? 10 üzerinden puanlarsanız, belki başka arkadaşlarında işine yarar Moderatörüm. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİzledimmm En kısa zaman da hayata geçirelim Uğur Adminim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Bu konuyu diri tutacağıma emin olabilirsiniz Sayın Moderatörüm Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapZahmet olacak sayın Moderatörüm. Özellikle hayalet avcıları yorumunuzu merak ediyorum :dalgaci: Sevimli hayalet Casper'ı da tabi Bu arada Şirinler II ne zaman vizyona girecekti? Onu izlemey götürelim çocukları Ramazan ayı içindeydi diye hatırlıyorum.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYasin bey, forumumuzda SİNEMA bölümü var. Rica etsek, izlediğiniz filmleri anlatmadan yorumlar mısınız? 10 üzerinden puanlarsanız, belki başka arkadaşlarında işine yarar Moderatörüm. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİzledimmm En kısa zaman da hayata geçirelim Uğur AdminimAnimasyonları pek takip etmiyorum yeni izleyeceğim filmlerin değerlendirmesini yaparımBuna hiç şüphem yok
Bu konuyu diri tutacağıma emin olabilirsiniz Sayın Moderatörüm Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapZahmet olacak sayın Moderatörüm. Özellikle hayalet avcıları yorumunuzu merak ediyorum :dalgaci: Sevimli hayalet Casper'ı da tabi Bu arada Şirinler II ne zaman vizyona girecekti? Onu izlemey götürelim çocukları Ramazan ayı içindeydi diye hatırlıyorum.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYasin bey, forumumuzda SİNEMA bölümü var. Rica etsek, izlediğiniz filmleri anlatmadan yorumlar mısınız? 10 üzerinden puanlarsanız, belki başka arkadaşlarında işine yarar Moderatörüm. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİzledimmm En kısa zaman da hayata geçirelim Uğur AdminimAnimasyonları pek takip etmiyorum yeni izleyeceğim filmlerin değerlendirmesini yaparım
Böyle ucuz numaralarla işim olmaz benim Vedatçığımmmm