• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Sinema Dizi »
  • Transformers 4 - Kayıp Çağ

Transformers 4 - Kayıp Çağ

FO-Admin · 8 · 4277
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Transformers 4 - Kayıp Çağ
: 03 Kasım 2014, 11:07
Kişisel yorumum, çok iyi görsel efektlere sahip, tansiyonu yüksek ve baştan sona soluksuz izlenebilecek bir film. Önceki seriyi izleyenlere anlatmaya bile gerek yok. Film gerçekten çok güzel. IMDB 6 Puan vermiş ama bence 8/10 puan.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. <a href="https://www.forumotomobil.com/forum/register/">Üye Ol</a>&nbsp;ya da&nbsp;<a href="https://www.forumotomobil.com/forum/login/">Giriş Yap</a>

Autobot ve Decepticon'lar arasında yaşanan son savaşın ardından dört yıl geçer. Savaşta Chicago şehri yerle bir edilmiş ve binlerce insan öldürülmüş olsa da dünya ve insanlık büyük bir tehditten kurtulmuş olur. İnsanlık yaralarını sarmaya çalışırken Amerikan hükümeti de Autobotlar ile arasındaki ilişkiye iyice koparmış, hatta hayatta kalanları yok etmeleri için CIA'de özel bir birim dahi kurulmuştur. Teksas'ta kendi halinde bir tamirci olan Cade Yeager, eline geçen hasarlı bir kamyoneti, parçalarını satma umuduyla kabul eder. Ne var ki bu kamyonetin yaralı bir Optimus Prime'dan başkası olmadığını anlaması uzun sürmez. Optimus Prime'dan aldıkları sinyallerle yola çıkan CIA ajanlarıyla başının derde girmesi de çok yakındır. Cade Yeager bir şekilde Optimus Prime'ı Chicago'ya ulaştırmak ve diğer Autobotlar ile iletişime geçmesini sağlamak zorundadır. Zira dünyayı tehdit eden güçlü bir düşman yola çıkmak üzeredir. Optimus Prime ve Autobotlar, Cade Yeager başta olmak üzere kendilerine destek olan insan topluluğunun yardımıyla başlarına gelen en korkutucu düşmanla yüzleşmek zorundadır...
Ehren Kruger'ın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise bir kez daha Michael Bay'in üstlendiği filmin başrollerinde Mark Wahlberg, Nicola Peltz ve Jack Reynor yer alıyor.

Çevrimdışı alis_09

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +134/-2
  • Ad Soyad: Alican Gürcan
  • Marka: Admire 1.3 MPI
  • Model: Accent
  • Model Yılı: 2005
Ynt: Transformers 4 - Kayıp Çağ
Yanıtla #1 : 03 Kasım 2014, 12:22
Dun bende izledim bunu gene harikalar yaratmislar mukemmel bir film
>>>>> Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! <<<<<

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #2 : 03 Kasım 2014, 13:23
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Dun bende izledim bunu gene harikalar yaratmislar mukemmel bir film

Filmin sonunda Prime'ın mesajı manidardı. Sanıyorum Transformers - 5 yolda. Belkide çekimleri bitmiştir bile. Güzel bir konuyu hikaye almışlar. Bazen düşünüyorum, ya gerçekten de böyle ise :D Hani dünyaya meteor çarpması vs...

Çevrimdışı Mutlu

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +16/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mutlu
Yanıtla #3 : 05 Kasım 2014, 14:42
Bugün başına biraz baktım.Gerçekten efektler etkileyici çekim kalitesi yüksek.Boş zamanımda izlerim İnşallah!

Çevrimdışı realramtha

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Serdar Keskin
Yanıtla #4 : 05 Kasım 2014, 15:04
film muhteşem arkadaşlar adeta bir baş yapımmm

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #5 : 05 Kasım 2014, 21:44
izlemeyen varsa, ilk fırsatta izlesin kesinlikle öneriyorum. boş film değil. baştan sona güzel. ayrıca süresi de makul. 30 dk daha sürse izlenirdi

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #6 : 08 Kasım 2014, 09:59
Biraz uzun olması dışında güzel filmdi.. Bunu Dev ekranda HD kalitesiyle izlemek lazım.. Ben PC de izledim maalesef hiç keyif alamadım  :aglak: :aglak: :aglak:

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #7 : 08 Kasım 2014, 14:28
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Biraz uzun olması dışında güzel filmdi.. Bunu Dev ekranda HD kalitesiyle izlemek lazım.. Ben PC de izledim maalesef hiç keyif alamadım  :aglak: :aglak: :aglak:
Projeksiyon alalim ortaklasa :D

Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Sinema Dizi »
  • Transformers 4 - Kayıp Çağ

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.093 saniyede 31 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?