0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
halkali polis lojmanlarinda oturmustuk. ilk yeni yapilmsti o zaman. ilk oturanlardandik. karsisa ormanlik vardi o zaman yeiydi fide ekmislerdi. o ormanlik alan duruyomu acaba kocaman olmstr o fideler :)nerden baksan bi 22 23 sene oldu.
hocam hoşgeldınız keyıflı forumlar inşallah nasıbınızdekı aracı en kısa zamanda alırsınız
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphalkali polis lojmanlarinda oturmustuk. ilk yeni yapilmsti o zaman. ilk oturanlardandik. karsisa ormanlik vardi o zaman yeiydi fide ekmislerdi. o ormanlik alan duruyomu acaba kocaman olmstr o fideler :)nerden baksan bi 22 23 sene oldu.söylediğiniz yer bildiği yer ise eğer yeşillik bi yer ama çok yıl geçmiş.ağaçlar aynımı bilmiyorum hocam
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphalkali polis lojmanlarinda oturmustuk. ilk yeni yapilmsti o zaman. ilk oturanlardandik. karsisa ormanlik vardi o zaman yeiydi fide ekmislerdi. o ormanlik alan duruyomu acaba kocaman olmstr o fideler :)nerden baksan bi 22 23 sene oldu.söylediğiniz yer bildiği yer ise eğer yeşillik bi yer ama çok yıl geçmiş.ağaçlar aynımı bilmiyorum hocam tam polis lojmanlarinin karsisindaydi. adi vardida unuttum o agaclik yerin . epey buyuk bir araziydi. eskiden oralar bombostu