0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
helalin var kardeşim çoğu gitti azı kaldı 10 gün daha içmezsen daha içmezsin... sabrına hayranım
Kardeşim şu anda önümde çekirdek... Meşkuliyet olsun diye çıt çıt...sorma halimi zorlandığım anlardan biriLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphelalin var kardeşim çoğu gitti azı kaldı 10 gün daha içmezsen daha içmezsin... sabrına hayranım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKardeşim şu anda önümde çekirdek... Meşkuliyet olsun diye çıt çıt...sorma halimi zorlandığım anlardan biriLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphelalin var kardeşim çoğu gitti azı kaldı 10 gün daha içmezsen daha içmezsin... sabrına hayranım kardeşim bende birazdan çekirdek muhabbetine girecem... Trabzonun uefa maçı var ntv de...onu izleyecem..maçtan sonra girerim foruma...pai pai...
hahahhahaaaa..eski chat dilinde bye bye demenin totoşça bi çeşidi işte..arada geçmişe gidiyor benim kafa... Cine 5 gölgesi şeklinde görüyorum dünyayı ...
Estağfirullah, Harika bir haber sizin adınıza çok sevindim...
Diren: Uğur...heçtek meçtek.. hep destek tam köstek...pardon destek...