0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başımıza geldiği için iyi biliyoruz. Honda Civic'lerde 2. elin temizini bulmak gerçekten o kadar zor ki! Sabırlı ve birazda şanslı olmak gerekiyor. 1-2 parça değişmiş olanını bile bulsan kaçırmayacaksın!Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHaklısın bu aracın temizini bulmak çok zor hor kullanıyorlar Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞafak S2000'ler benimde dikkatimi fazlasıyla çekmeye başladı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapehliyeti aldıktan sonra kesinlikle danışıcam zaten evet hondacılık var biraz hedeftede s2000 var abi sorma ya kocamustafapaşada oturuyorum yaz başları falandı paşaya 1 tane geldi o zaman çok dikktimi çekmişti araştırmaya başladım sonra o gitti bi başkası geldi oda gitti diğeri geldi şuan kapının önünde biri kırmızı biri siyah iki tane yavru duruyo fazlasıyla araştıırdım kötü ellere geçmemesi gereken çok tehlikeli bi canavar ama ellere düşmüş resmen araba yanlamak isteyen alıyo perte çıkarıp 70-80 arası satışa çıkarıyo kötü bir durum
Haklısın bu aracın temizini bulmak çok zor hor kullanıyorlar Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞafak S2000'ler benimde dikkatimi fazlasıyla çekmeye başladı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapehliyeti aldıktan sonra kesinlikle danışıcam zaten evet hondacılık var biraz hedeftede s2000 var abi sorma ya kocamustafapaşada oturuyorum yaz başları falandı paşaya 1 tane geldi o zaman çok dikktimi çekmişti araştırmaya başladım sonra o gitti bi başkası geldi oda gitti diğeri geldi şuan kapının önünde biri kırmızı biri siyah iki tane yavru duruyo fazlasıyla araştıırdım kötü ellere geçmemesi gereken çok tehlikeli bi canavar ama ellere düşmüş resmen araba yanlamak isteyen alıyo perte çıkarıp 70-80 arası satışa çıkarıyo kötü bir durum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞafak S2000'ler benimde dikkatimi fazlasıyla çekmeye başladı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapehliyeti aldıktan sonra kesinlikle danışıcam zaten evet hondacılık var biraz hedeftede s2000 var abi sorma ya kocamustafapaşada oturuyorum yaz başları falandı paşaya 1 tane geldi o zaman çok dikktimi çekmişti araştırmaya başladım sonra o gitti bi başkası geldi oda gitti diğeri geldi şuan kapının önünde biri kırmızı biri siyah iki tane yavru duruyo fazlasıyla araştıırdım kötü ellere geçmemesi gereken çok tehlikeli bi canavar ama ellere düşmüş resmen araba yanlamak isteyen alıyo perte çıkarıp 70-80 arası satışa çıkarıyo kötü bir durum
Şafak S2000'ler benimde dikkatimi fazlasıyla çekmeye başladı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapehliyeti aldıktan sonra kesinlikle danışıcam zaten evet hondacılık var biraz hedeftede s2000 var
ehliyeti aldıktan sonra kesinlikle danışıcam zaten evet hondacılık var biraz hedeftede s2000 var
Şafak kardeşim hoşgeldim keyifli forumlar dilerim umarım bigün hayallerin gerçek olur
şuan yok
İnşallah S2000 olacak!! Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapşuan yok
Aramıza hoş geldin Şafak
hepinize çok teşekkür ederiiim
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim bende foruma adem akar kardeşim sayesinde üye oldu iyiki sizleri tanımışım bundan dolayı çok memnunum