0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haaa kafa nereye gitti bende az önce lastik kaplama konusunu araştırıyordum sende bu mesajı yazınca dedimki Allah Allah Tansu yeni almıştı kışlıkları tamam mevzu anlaşıldı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap4 teker? yeni lastik mi aldın?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAramıza hoşgeldiniz verimli vakit geçireceğinizden eminim. Bu arada 4 teker candır can Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi Hehehe abi 4 teker derken araba dedim ya arkadaş motor seviyormuş ya mesela motor da 2 teker Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap4 teker? yeni lastik mi aldın?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAramıza hoşgeldiniz verimli vakit geçireceğinizden eminim. Bu arada 4 teker candır can Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi Hehehe abi 4 teker derken araba dedim ya arkadaş motor seviyormuş ya mesela motor da 2 teker Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
4 teker? yeni lastik mi aldın?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAramıza hoşgeldiniz verimli vakit geçireceğinizden eminim. Bu arada 4 teker candır can Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Aramıza hoşgeldiniz verimli vakit geçireceğinizden eminim. Bu arada 4 teker candır can Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Hayvansal üretimle iştigal ediyorumSent from my iPhone using Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Zooteknist mühendisim hocam, biz teknik üretim kısmı ile ilgileniyoruz, sağlık tarafına bakıyor veterinerler