0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
papağan dediğiniz olay nedir? bende merak ettim doğrusu
Turaç bey, müstehçen fıkranın altından sizin çıkmanıza hiç şaşırmadım dersem bana kızacaksınız kesin
hahahahhahahahha bende biliyorum ki, güldüğüm için şu anda Turaç beni kucaklamak istiyor hahahhahahahahhahahahahahahahLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTuraç bey, müstehçen fıkranın altından sizin çıkmanıza hiç şaşırmadım dersem bana kızacaksınız kesin
Eh biraz kızarım... Benimde fıkra kültürüm müstehcendir genelde ama bu fıkra benim değil...Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTuraç bey, müstehçen fıkranın altından sizin çıkmanıza hiç şaşırmadım dersem bana kızacaksınız kesin Seninle ayrıca hesaplaşacağız sayın yönetim bey Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahahahhahahahha bende biliyorum ki, güldüğüm için şu anda Turaç beni kucaklamak istiyor hahahhahahahahhahahahahahahahLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTuraç bey, müstehçen fıkranın altından sizin çıkmanıza hiç şaşırmadım dersem bana kızacaksınız kesin
Hahahahahah Şu smiley'lerin içine birde kaçan adam ekleyeyim dur hahahhahahahhahahhaah
O kaçan adam yakalandığında başına gelecekleri de eklesene Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahahah Şu smiley'lerin içine birde kaçan adam ekleyeyim dur hahahhahahahhahahhaah
Bunu smiley haline getirelim bence