0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Forum otomobil ailesi aranıza yeni katıldım. Kahramanmaraşlıyım Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Otomotiv Teknolojisi mezunuyum yaşım 22 saygılar sevgiler.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMerhaba Forum otomobil ailesi aranıza yeni katıldım. Kahramanmaraşlıyım Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Otomotiv Teknolojisi mezunuyum yaşım 22 saygılar sevgiler.Hakan ailemize hosgeldin kardesim. Basarilar dilerim. Bölümünden memnunmusun?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
hoşgeldiniz gerçi ben de yeniyim ama .. bu arada hemşeriyiz
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMerhaba Forum otomobil ailesi aranıza yeni katıldım. Kahramanmaraşlıyım Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Otomotiv Teknolojisi mezunuyum yaşım 22 saygılar sevgiler.Hakan ailemize hosgeldin kardesim. Basarilar dilerim. Bölümünden memnunmusun?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Hoşbulduk abi teşekkür ederim. Bölümümden çok memnunum abi her ne kadar kamuya atamalarda az kişi alsalar da özel sektörde iş çok özellikle de araba sevgisi olanlar için... Şuanda bölümüm sayesinde özel bir sürücü kursunda Motor derslerine giriyorum ayrı yeten direksiyon usta öğreticiliği yapıyorum. Büyük Otomotiv firmaları askerlik istiyorlar bakalım hayırlısı olur inş abi.