0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuyu yeni gördüm.Bende ankarada özel bir inşaat firmasında satın alma ve stok takip sorumlusuyum.
ben tahmin ediyorum ordakilerin yarısı bakırköylük
hayırlı olsun bu arada
Hayırlı olsun Turaç.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbende konuyu yeni gördüm öncelikle merhaba hepinize Ankarada Boom Garage adı altında araç kaplama chip tuning pasta cila ve oto aksesuar üzerine çalışıyorum bir sorum olucak kapı direği konsol kaplama yapıcamda sizce söktükten sonra iz yaparmı veye kullanırken bir sorun olurmu
bende konuyu yeni gördüm öncelikle merhaba hepinize Ankarada Boom Garage adı altında araç kaplama chip tuning pasta cila ve oto aksesuar üzerine çalışıyorum
Senin keratanın videosunu izledim 2 gün önce etlikte çekmişsiniz. Güzeldi. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbende konuyu yeni gördüm öncelikle merhaba hepinize Ankarada Boom Garage adı altında araç kaplama chip tuning pasta cila ve oto aksesuar üzerine çalışıyorum
nerde bulabilirm
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapnerde bulabilirmfolyocularda oracal 970 serisi alabılırsınız fakat mt işi satarlar kucuk parcalar vermezler yada oto aksesuarcılardan temin edebilirsiniz 970 seriside araç kaplama folyosudur hexisten tek farkı hava kanallı değildir ama sorun cıkarmaz zaten 1 veya 2 mt alıcam mt fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapnerde bulabilirmfolyocularda oracal 970 serisi alabılırsınız fakat mt işi satarlar kucuk parcalar vermezler yada oto aksesuarcılardan temin edebilirsiniz 970 seriside araç kaplama folyosudur hexisten tek farkı hava kanallı değildir ama sorun cıkarmaz
can abi videoyu bende izledim facebook u kapatmıştım ama arkadaşınkinden denk geldi canavar gibi oğluşun kısmetse kavuşmama az kaldı sierrama
Selamınaleykum arkadaşlar ben 2000 genlik yıllarımda komilik ve mobilya imalathanesinde çıraklık yaptım 2000 yılında hayatımın hatasını yapıp muhasebeci olmaya karar verdim ve o günden bu güne muhasebecilik yapıyorum
Abim seninde özetlediğin gibi GORA da hata var Büroda hayat yok