0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHoşgeldiniz Ebru hanım...ilk kez passata binen ve beğenen bayan duydum içinde kaybolmuyorsunuz değilmi... ağa arabasıdır passat bende çok severim...temizinden 2004-2005 model 1.9 motor highline modelini bulabilirsem 30-31 bin TL ye vallahi kaçırmam ama yok oğlu yok...en aşşağı km de olan 200.000 de... ölesine bişey değil benim volkswagen tutkum. ferrari bişey ifade etmiyor bana passatım'ın yanında
Hoşgeldiniz Ebru hanım...ilk kez passata binen ve beğenen bayan duydum içinde kaybolmuyorsunuz değilmi... ağa arabasıdır passat bende çok severim...temizinden 2004-2005 model 1.9 motor highline modelini bulabilirsem 30-31 bin TL ye vallahi kaçırmam ama yok oğlu yok...en aşşağı km de olan 200.000 de...
Herkese tekrar merhaba keyifli vakit geçireceğime inanıyorum Ben abimden geçme hobi olarak rc model araçlarla da ilgileniyorum oldukça keyifli , tavsiye ederim . Peki var mı başka rc model araçlarla ilgilenen arkadaşlar? özellikle hemcinslerimden? şimdiye kadar kendimi hep yalnız hissetim
Sizde hoşgeldiniz (i.akın ve hilal hanım) en son sizi araç içi temizlik işleri yaparken görmüştük sanırım
Ay evet yaaa... Deniz rezil olmuştu bize küstü biliyormusunuz. Ankaraya gittiği günde bize haber bile vermemiş. Cumartesi günü öğleden sonra görüştük. Utancından sizede haber vermemiş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSizde hoşgeldiniz (i.akın ve hilal hanım) en son sizi araç içi temizlik işleri yaparken görmüştük sanırım
Ciddimisiniz? Kötü olmuş aslında. Biz böyle şeyleri takıntı yapacak insanlar değiliz. İnsanlık hali araba tozlu olabilir, kirli olabilir. Bu hepimizin başına gelebilir.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAy evet yaaa... Deniz rezil olmuştu bize küstü biliyormusunuz. Ankaraya gittiği günde bize haber bile vermemiş. Cumartesi günü öğleden sonra görüştük. Utancından sizede haber vermemiş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSizde hoşgeldiniz (i.akın ve hilal hanım) en son sizi araç içi temizlik işleri yaparken görmüştük sanırım
Evet hiç sormayın o mevzuyu. Birazda iremin gazına geldim bende. Ama neyse düzelttik arayı dün Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCiddimisiniz? Kötü olmuş aslında. Biz böyle şeyleri takıntı yapacak insanlar değiliz. İnsanlık hali araba tozlu olabilir, kirli olabilir. Bu hepimizin başına gelebilir.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAy evet yaaa... Deniz rezil olmuştu bize küstü biliyormusunuz. Ankaraya gittiği günde bize haber bile vermemiş. Cumartesi günü öğleden sonra görüştük. Utancından sizede haber vermemiş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSizde hoşgeldiniz (i.akın ve hilal hanım) en son sizi araç içi temizlik işleri yaparken görmüştük sanırım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCiddimisiniz? Kötü olmuş aslında. Biz böyle şeyleri takıntı yapacak insanlar değiliz. İnsanlık hali araba tozlu olabilir, kirli olabilir. Bu hepimizin başına gelebilir.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAy evet yaaa... Deniz rezil olmuştu bize küstü biliyormusunuz. Ankaraya gittiği günde bize haber bile vermemiş. Cumartesi günü öğleden sonra görüştük. Utancından sizede haber vermemiş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSizde hoşgeldiniz (i.akın ve hilal hanım) en son sizi araç içi temizlik işleri yaparken görmüştük sanırım toz mu kirmi [size=78%] evet mesala bizim arabada kimyasal atık var [/size] [/size][size=78%]Uğur abi sen adamı öldürürsün [/size]