• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Selam...

Selam...

htk8772 · 6 · 6229
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı htk8772

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Marka: ford
  • Model: fusion
  • Model Yılı: 2004
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Selam...
: 09 Ocak 2019, 16:15
 Uzun süredir ford fusion kullanıyorum. Müzik sistemi bozuldu. Ne önerirsiniz. Yerine uyacak soketde çok değişiklik olmayacak bir cihaz tavsiyesi olan varmı acaba...

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Ynt: Selam...
Yanıtla #1 : 10 Ocak 2019, 09:43
Orijinal çıkmaları araştırdın mı?

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Uzun süredir ford fusion kullanıyorum. Müzik sistemi bozuldu. Ne önerirsiniz. Yerine uyacak soketde çok değişiklik olmayacak bir cihaz tavsiyesi olan varmı acaba...

Çevrimdışı htk8772

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #2 : 10 Ocak 2019, 15:09
  Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler. Orjinalini araştırdım .İzmir de bulamadım.Fokus lar için olan bir üst modelleri var. Onlarda birebir uyarmı, bilemedim.Aslında double takmak istiyorum. Mixtech diye bir marka var tüm araba türleri için model üretmişler, vede çerçeve üretmişler. mix sepet diye bir siteleride var ve bir çok sanal markettede satış yapıyorlar. Yanlız yorumlarda azda olsa olumsuz şeyler yazıldığı için şüpheliyim.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #3 : 10 Ocak 2019, 16:28
Double-Din teypler aslına bakarsan bütçeye göre. Ucuz modellerin bazılarında dokunmatik ekran bile yok, pahalı modellerde birden fazla kamera bağlantılı olanlar, sim kartlı olanlar, navigasyon vs. vs. dolu dolu olan modelleride var. Burada karar vermek sana kalıyor. Zaten neredeyse tamamı Çin malı. Kaliteli olanları pahalı malum.

Bana sorarsan şöyle yap derim; mevcut arızalı teybi tamir ettirmek mümkünse tamir ettir. Şayet tamir olmuyorsa Türkiye'nin dört köşesinde hurdacılarla irtibat kurabilirsin. Orijinal çıkmasını alabilirsin. Yada Double-Din teyplerden bütçene uygun ne varsa onu alabilirsin. Benden marka önermemi istersen öneremem onuda belirteyim.

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler. Orjinalini araştırdım .İzmir de bulamadım.Fokus lar için olan bir üst modelleri var. Onlarda birebir uyarmı, bilemedim.Aslında double takmak istiyorum. Mixtech diye bir marka var tüm araba türleri için model üretmişler, vede çerçeve üretmişler. mix sepet diye bir siteleride var ve bir çok sanal markettede satış yapıyorlar. Yanlız yorumlarda azda olsa olumsuz şeyler yazıldığı için şüpheliyim.

Çevrimdışı htk8772

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #4 : 11 Ocak 2019, 14:39
Teşekkürler ' Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap ' bu linkteki cihazı sipariş ettim. Bakalım nasıl çıkacak...

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #5 : 11 Ocak 2019, 15:34
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Teşekkürler ' Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap ' bu linkteki cihazı sipariş ettim. Bakalım nasıl çıkacak...

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Selam...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.179 saniyede 33 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?