• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • SELAMLAR

SELAMLAR

kskl · 21 · 6409
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: SELAMLAR
Yanıtla #15 : 14 Ağustos 2013, 10:34
:) Özcan abi, bu sıcak yaklaşımınız için çok teşekkürler. İyi insanlarla tanışmak ne güzel!  :kucakla:

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap

melıh kardesım slm lar.adasım olan kayınpederıne slm larımı ılet.ınsallah yakında tanısırız.ayrıca kayınpederını de temsılen buradayımm  ona goreee   :kucakla: .slm lar saygılar

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #16 : 14 Ağustos 2013, 10:50
araca daha yeni dikkat ettim... 850 T5... Umur hasta olacak bu araca...
Özcan abi kısaca araç hakkında bilgi verirmisin kullanıcısı olarak. Performansından memnun musun? Yakıt tüketim değerleri ne durumda?

Çevrimdışı kskl

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +1/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: temel özcan
  • Marka: volvo
  • Model: 850 t5
  • Model Yılı: 97
Yanıtla #17 : 21 Ağustos 2013, 11:11

slm lar.arac 2 yıldır bende ılk sahıbı uzun yol kaptanıymıs.plakada KPT ))))) fakat adam pek kullanmamıs.arac yatmıs.2 ıncı sahıbı de beledıyeden kardesımın arkadası cıktı.adam cok kıl bırıymıs cok tıtızmıs  aracı aldık.km sı ben aldıgım da 188 500 du.su anda 200. cıvarı oldu.acık soylıyım 5 sılındır olmasına ragmen ınan full lpg normal sartlarda ( 150 yı gecmessen )) ) 820 km gıdıyorum.
   uzerınde landırenzo kit var,butun aksamları calısmakta.kasası mukemmel  yuruyenı de.gecen yaz antalya kemer e gıderken opel ınsıgna ıle onun zorlaması ıle kapıstık.kemere gıttık adam geldı kac beygır oldugunu sordu ))) 225 dıyınce adam kaldı.onun arac 180 beygırr . 120 yı gecınce turboya atıp senı koltuga yapıstırıyor.

su anda sıfır aracla takas deseler mumkun degıl vermem.ayrıca oyle parca olayı korkulan gıbı degıl.aradıgın her parca var.

10 bın bakımı yap  gerıye bakma...surat, saglamlık,konfor.gercekten bence bınılebılecek bır arac.

resım eklemeye calıstım program da ındırdım ama yuklendımı yuklemedımı bılemedım.

gorusmek uzere SEVGILER SAYGILARRR

ÖZCAN TEMEL

yakısırrr

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #18 : 21 Ağustos 2013, 11:20
Özcan bey Volvo kalitesini anlatmışsınız. Aracınızı güle güle kullanın. Eğer fotoğrafları bana e-mail ile yollarsanız ben yüklerim. Size özel mesajla e-posta adresimi göndereceğim. Bu arada Yarın İzmir'de buluşma var. Sizde katılmak istermisiniz? Forumdaki arkadaşlarla buluşacağız.

slm lar.arac 2 yıldır bende ılk sahıbı uzun yol kaptanıymıs.plakada KPT ))))) fakat adam pek kullanmamıs.arac yatmıs.2 ıncı sahıbı de beledıyeden kardesımın arkadası cıktı.adam cok kıl bırıymıs cok tıtızmıs  aracı aldık.km sı ben aldıgım da 188 500 du.su anda 200. cıvarı oldu.acık soylıyım 5 sılındır olmasına ragmen ınan full lpg normal sartlarda ( 150 yı gecmessen )) ) 820 km gıdıyorum.
   uzerınde landırenzo kit var,butun aksamları calısmakta.kasası mukemmel  yuruyenı de.gecen yaz antalya kemer e gıderken opel ınsıgna ıle onun zorlaması ıle kapıstık.kemere gıttık adam geldı kac beygır oldugunu sordu ))) 225 dıyınce adam kaldı.onun arac 180 beygırr . 120 yı gecınce turboya atıp senı koltuga yapıstırıyor.

su anda sıfır aracla takas deseler mumkun degıl vermem.ayrıca oyle parca olayı korkulan gıbı degıl.aradıgın her parca var.

10 bın bakımı yap  gerıye bakma...surat, saglamlık,konfor.gercekten bence bınılebılecek bır arac.

resım eklemeye calıstım program da ındırdım ama yuklendımı yuklemedımı bılemedım.

gorusmek uzere SEVGILER SAYGILARRR

ÖZCAN TEMEL

Çevrimdışı atlantis

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +10/-4
    • Truva Linux
  • Ad Soyad: Onur Özdemir
  • Marka: Honda
  • Model: Jazz
  • Model Yılı: 2003
Yanıtla #19 : 21 Ağustos 2013, 13:29
Toplantı ayrıntıları belli değil ama gelmeyi düşünüyorsanız iletişime geçersiniz benimle.
Truva Linux - Türkiye'nin Linux Dağıtımı

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #20 : 21 Ağustos 2013, 13:31
PM ile tel. gönder Onur, ben konuştum Aydın'daymış Özcan abi, dönecekmiş ama.

Toplantı ayrıntıları belli değil ama gelmeyi düşünüyorsanız iletişime geçersiniz benimle.

• Yazdır
Sayfa: 1 2   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • SELAMLAR

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.192 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?