hosgeldiniz. daewoo nasil? aracinizida tanimak isteriz. keyifli forumlar
yep's special phone huawei
öncelikle hoşbulduk arkadaşlar. aracım 1997 model. 3-4 ay önce aldım aracımı. alırken şüphelerim vardı sonuçta yaygın olarak kullanılan bir araç değil ve bu yüzden de hakettiği fiyatın altında satıldığına inanıyorum. araç tanıtım bölümüne yakında fotoğraflarını da yükleyeceğim.
aracı komşumdan satın aldım. yol tutuşu ve gidişi iyi bir araç ve konforlu. yakıt tüketimi şehir içinde biraz yüksek diyebilirim (litresi 2,43 TL den aldığım 30 TL'lik gaz ile 100 km yol yaptım. kimi zaman klima da açıktı). fakat şehirler arası yolda önceki iki aracımdan çok daha az yaktı (önceki arabalarım renault 9 ve mazda). araba gerek içinin genişliği ve gerekse bagaj hacmiyle tam bir aile arabası. aracın tek kötü yanı her usta yanaşmıyor araca tamiri için bu sizi biraz uğraştırıyor. yedek parça konusuna gelirsek parçaları opel ile uyumlu olduğu için yedek parçada sıkıntı yaşamıyorum. yakın çevremde bulamazsam Aksaray'da bulabiliyorum. İstanbul dışında oturanlar için de internetten sipariş etme imkanı oluyor. piyasada pek bilinen bir araba olmadığı için gittiğiniz yerlerde aracınızı inceleyen ve sorular soran çok kişi oluyor.