• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Tanıtım

Tanıtım

Sinirli Herif · 29 · 7973
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sinirli Herif

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Engin Tarhan
  • Marka: Toyota
  • Model: Corolla
  • Model Yılı: 2010
  • Yakıt Tipi: Benzin
Tanıtım
: 01 Ağustos 2014, 18:48
Merhaba,

Ben Engin Tarhan. Sinirli bir herifim. Özellikle saçmalayanlar beni fena halde sinir eder. "Saçmalama" çok geniş kapsamlı bir kelime olduğu ve milletçe bu kelimenin hakkını  hakkıyla verdiğimiz için sürekli sinir bir haldeyim.

Yaşım 63. Otomobil konusundaki eğilimlerim ise şöyle: Modifiyecileri hiç sevmem. Baba parasıyla alınmış arabaları süren ve kendini pilot zanneden bacak kadar veletlerden hiç hoşlanmam. Yine baba parasıyla aldığı kırık dökük bir hurdayla bağırttıra bağırttıra dolaşıp etrafa hava attığını zanneden görgüsüz terbiyesiz kültürsüz orta okuldan terk süprüntülerden ise nefret ederim.

Galiba kendimi yeterince tanıttım. Ha! Unutmadan ekleyeyim: Türkçe'yi adam gibi konuşamayan, fakat konu Türklük olduğu zaman atınca mangalda kül bırakmamak bir yana, mangalı bile devirenler, galiba beni en fazla sinir edenlerdir.

Velhasılı, herkese merhaba! :-5

Çevrimdışı northwest

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +36/-22
  • Marka: Opel
  • Yakıt Tipi: Motorin
Ynt: Tanıtım
Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2014, 19:07
burası modifiyecilerle dolu bir sitedir.  100 lira haftalık alan 80 lirasını parçaya yatıranlar vardır bu sitede  ve  babasının yıkık dökük arabasıyla  pilot olan gençlerle dolu ve burası sizin tabirinizle yıkık dökük hurdayla gezen orta okul terk gençlerle dolu çünkü millet gibi çalıp çırpmadığı ve babasının ayakkabı kutusunda para olmayan gençler vardır
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı dmr50

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +21/-0
  • sleep, KSK, aira
  • Ad Soyad: Can Demirelli
  • Marka: Hyundai
  • Model: Era SR
Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2014, 19:13
dayı stand-up yapıyor bence, ya da yürekçide çalışıyor  :D
yaşını başını almışsın, kendine herif diyorsun, o da ilginç ya dur bakalım sen hangi club'ın yancısısın :kızgınım:

Çevrimdışı mevsimsiz_kar

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Niyazi
  • Marka: Fiat
  • Model: Marea
  • Model Yılı: 2001
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2014, 19:21
Merhaba,

Ben Engin Tarhan. Sinirli bir herifim. Özellikle saçmalayanlar beni fena halde sinir eder. "Saçmalama" çok geniş kapsamlı bir kelime olduğu ve milletçe bu kelimenin hakkını  hakkıyla verdiğimiz için sürekli sinir bir haldeyim.

Yaşım 63. Otomobil konusundaki eğilimlerim ise şöyle: Modifiyecileri hiç sevmem. Baba parasıyla alınmış arabaları süren ve kendini pilot zanneden bacak kadar veletlerden hiç hoşlanmam. Yine baba parasıyla aldığı kırık dökük bir hurdayla bağırttıra bağırttıra dolaşıp etrafa hava attığını zanneden görgüsüz terbiyesiz kültürsüz orta okuldan terk süprüntülerden ise nefret ederim.

Galiba kendimi yeterince tanıttım. Ha! Unutmadan ekleyeyim: Türkçe'yi adam gibi konuşamayan, fakat konu Türklük olduğu zaman atınca mangalda kül bırakmamak bir yana, mangalı bile devirenler, galiba beni en fazla sinir edenlerdir.

Formumuza hoş geldiniz...  Bahsi geçen veletler ve süprüntülerin bu forumda olmadığını sizde biliyorsunuz...Zirâ üye olmuşsunuz!

Tekrardan aramıza hoş geldiniz....

Çevrimdışı Sinirli Herif

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2014, 19:39
Hoş bulduk. Doğrusunu isterseniz forum üyelerinin hepsi hakkında bir fikrim yok. Bir ümitle üye oldum. Biliyorsunuz bu bahsettiğimiz yaratıklar hamam böceği gibidir, her boşluktan yararlanıp ortaya çıkarlar. O nedenle temkinli olayım demiştim. Bunlarla bir arada olmamak benim için bir mutluluk vesilesi olacaktır.

Çevrimdışı Mutlu

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +16/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mutlu
Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2014, 20:08
Merhaba,

Engin Bey forumumuza hoş geldiniz.Forumdaki üyelerimiz belli bir seviyedeki insanlardır.Modifiyeyi seven ama abartmayan üyelerimiz vardır.Yani abartı egzoz bas sistemi gibi modifiye ahlakı dışındaki işleri yapmazlar.Burada aile aracını sürende vardır ama forumumuz da kimse kimsenin aracını küçük görmez kimsede gereksiz kibire kapılmaz.Sevgiler!

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2014, 20:59
Wuhuu. :)

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2014, 21:08
Engin bey, aileye hoşgeldiniz. Sıkı bir giriş yapmışsınız :) Arkadaşlarımında yazdığı gibi, bu ailede sizin antipati duyduğunuz olumsuzluklara aynı tepkiyi veren insanlardan oluşmaktadır. Birçoğunu tanımaktayım. İyi insanlardır. Sonuç itibarı ile insanların yaşam tarzı bizlerin özgürlük alanını ihlal etmediği sürece bizi ilgilendirmez. Belkide onları anlamaya çalışmak en doğrusudur ;)

Aileye hoşgeldiniz :) umarım keyifli vakit geçirirsiniz :)

Çevrimdışı Gençadam

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +99/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Murat L.
  • Marka: Peugeot
  • Model: 208
  • Model Yılı: 2015
Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2014, 21:15
İlk olarak aramıza hoş geldiniz saygı bekleyen saygı görür kusura bakmayın ama yazdıklarınız amansızca ve tutarsızca yazılmış şeyler biz insanları eğitim, maddiyat ve araba gibi şeylerle değerlendirmeyiz araçlar bizler için sadece bahanelerden ibaret forum geneli ufak çaplı modifiye severdir bangır bangır bağıran egzozlar insanın içini sallayan tesisatlar kullananına şuana kadar rastlamadım bunu sevmessiniz saygı duyarım ama iş aşağılamaya geldimi kusura bakmayın o kadar ileri götürtmeyiz olayı iyi forumlar dilerim.
2015 PEUGEOT 208

Çevrimdışı Sinirli Herif

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2014, 21:17
"Lafı gediğe oturtma" uzmanı olduğunu düşünen ve "modifiyeciliğe laf söyletmeyen"lerin konuya dahil olması ne güzel. Ben söyleyeceğimi söyledim, anlayan anlayacağını anladı. Şimdi bu konuyu takip etmeyi bırakıyorum ki, herkes canının istediğini açıkça söylesin. Kolay gelsin arkadaşlar...

Not: Birisine cevap verirken okun yazdıklarının tamamını alıntı olarak yazmaya gerek yoktur, kimi yanıtladığınızı gösterecek kadar bir kısmının alınması yeter. Daha fazlası forumculukta "kötü alışkanlık" olarak adlandırılır.  :islik:

Admin, sizi anlıyorum ama tam olarak katılmıyorum. Biz büyükler küçüklerimizi anlamaya çalışmaktan telef olduk, küçükler kendilerini her şeyin hakimi zanneder oldu. Ben kendimi anlatmayı yeterli görüyorum. Anlayan anlar,  anlamayan ... :iblis:

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2014, 21:25
Engin bey, kimse aksini iddia etmedi zaten rahat olun :) bizler "gençadam" kardeşiminde söylediği gibi insanları ekonomik durumlarına, sosyal kimliklerine, mesleğine, ırkına, dinine, mezhebine (vs) göre değerlendirmiyoruz. Olması gerektiği gibi insan olduğu ve verilen değeri anlayabildiği sürece birlikte yürüyoruz.

Zamanla küçük taneler kalburdan dökülüyor. Zaten bu insanlarda hoşlanmadığı kişilerle muhatap olmuyorlar. Yalnız şunu hatırlamakta fayda var, yeni nesil dediğimiz insanlar, kendini eski nesil olarak adlandıran kişilerin çocuklarıdır. Yani bu bir hasat zamanıdır. Eleştirileri yeni nesile yönlendirirken eski nesilin, yani onların ana-babalarının da ÖZ eleştiri yapması gerekmez mi? Ne dersiniz ;)

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2014, 22:01
Engin bey oncelikle kullanici adinizin tamamen forumdaki huzur ortamını bozacak nitelikte olusturuldugunu belirtmek isterim. ne kadar sinirli ve asabi olursaniz olun bir ortama girerken negatif üslupla tanimadiginiz insanlarin arasinda ukalaca konusamazsiniz. yaşınız ne olursa olsun buna hakkiniz yok. forumumuz otomobil temeli uzerine kurulmus bir sosyal paylasim platformudur. bu ortamda yuzlerce uyemiz var ve  çoğu otomobil tutkunu. kusura bakmayin ama bu uslupla bir yere varamazsiniz.

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2014, 22:16
Engin bey oncelikle kullanici adinizin tamamen forumdaki huzur ortamını bozacak nitelikte olusturuldugunu belirtmek isterim. ne kadar sinirli ve asabi olursaniz olun bir ortama girerken negatif üslupla tanimadiginiz insanlarin arasinda ukalaca konusamazsiniz. yaşınız ne olursa olsun buna hakkiniz yok. forumumuz otomobil temeli uzerine kurulmus bir sosyal paylasim platformudur. bu ortamda yuzlerce uyemiz var ve  çoğu otomobil tutkunu. kusura bakmayin ama bu uslupla bir yere varamazsiniz.
Y.e.p ....:)

Çevrimdışı dmr50

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +21/-0
  • sleep, KSK, aira
  • Ad Soyad: Can Demirelli
  • Marka: Hyundai
  • Model: Era SR
Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2014, 22:17
forumotomobil.com'un size uygun olduğunu düşünmüyorum, tdkforum veya deyimlerveatasozleri.com'da daha üst mevkiilere gelebilirsiniz. Ayrıca sizin yeni yetme diye tabir ettiğiniz kişiler gün gelip işinizin düştüğü, sizi zordan çıkaran, sorununuzu çözen oto tuningci, sanayici, elektrikçi kardeşlerimdir.

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
Yanıtla #14 : 02 Ağustos 2014, 14:27
Girişi Okudum Baktım Olmuyacak Zahmet Edipte Girisini Okumadım Biri  Özet Geçsin Lütfen :D
Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

• Yazdır
Sayfa: 1 2   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Tanıtım

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.245 saniyede 33 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?