• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • yeni uye tanitim

yeni uye tanitim

adnanyalcinefa74 · 19 · 6684
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2  Hepsi   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kiario63

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Ynt: yeni uye tanitim
Yanıtla #15 : 06 Ekim 2014, 22:48
Geçmiş olsun. Ankara,gata, da askerlik yaptım. Keşke her hastane gata kadar donanımlı olsa.

Çevrimdışı adnanyalcinefa74

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: adnan yalcin
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #16 : 07 Ekim 2014, 12:28
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Geçmiş olsun. Ankara,gata, da askerlik yaptım. Keşke her hastane gata kadar donanımlı olsa.
herkese merhabalar gata dediginiz gibi hem donanimli hemde gerginden fazla daha ilgilidir ben bunu gordum

Çevrimdışı adnanyalcinefa74

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: adnan yalcin
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #17 : 07 Ekim 2014, 12:31

Hosgeldnz adnan bey. Ilginc bir mesleginiz var. Vurgun  olayini yasadinizmi hic. ?
hosbulduk sagolasiniz arkadaslar,bu gectigimiz yaz silede deniz salyangozu cikarirken dekompresyon hastaligi cesiti gecirdim benimki tip2 ydi ,yani vurgun olayinin bir cesidi,sol kol tumuyle hissiyatini katybetmisti sagolsun denizkuvvetlerinden emekli denizaltici komutanimiz vardi osman abi devreye girip istanbul haydarpasa gata da hiberbarik oksijen tedavi merkezinde basinc odasinda tedavim yapildi suan dalgicliga ara verdim sirkette dalgiclik degilde gemici alaninda calisiyorum guvertede
.

Cok gecmis olsun. Basinc odasina bende girdim oglumun tedavisi icin. 40 seans . Bes metre su alti gibi basinc uyguluyorlar . Kulak cinlamasi vs. O bile sersemletiyor. Daha fazlasini dysunemiyorum.
Umarm en kisa zamanda duzelir isinize geri donersiniz. Tekrar gecmis olsun.
sizede gecmis olsunbasinc verdikce kulaklari acmak yani esitlemek gerekiyor basinci bu tip merkezler cogu tedavilerde basari oranini artiriyor selamlar

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #18 : 07 Ekim 2014, 12:33
Tesekkurler.

• Yazdır
Sayfa: 1 2  Hepsi   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • yeni uye tanitim

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.189 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?