0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kapılar açık kaldı anahtarla kilitledim. 3. denememde açtı ama kapatmadı. İlk seferde hızlı açtı kapandı 2. denemede açtı ama kapatırken yavaş kapandı. 3. denemede açtı ama kapanmadı kumanda kilidi anahtarla kilitledim bende kaputuda açtım baktım mutlu akü var. 12V yazıyor 72Ah 640A (EN) diye bişey yazıyor. Yalnız o yazı akünün üstünde değilmiş yanındaymış. Vidyodaki aküye hiç benzemiyor. 2 tane kablo bağlı üstünde.
Alican bey resimdekinin aynısı akü. Ama su koyma yerleri yok vidyodaki gibi. Eee sayın Yönetim şimdi akümü bitmiş yani? Napcam ben şimdi
Üzülecek birşey yok Sakin olun akü bitmiş akü yenilecek yada şarj edilecek. Ekonomik durumunuza göre nasıl isterseniz öyle yaptırın. İster değiştirin ister şarj ettirin. Ama değiştirmenizi şiddetle öneririm.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAlican bey resimdekinin aynısı akü. Ama su koyma yerleri yok vidyodaki gibi. Eee sayın Yönetim şimdi akümü bitmiş yani? Napcam ben şimdi
Yok öyle km. ye falan bağlı değil akü Bitince değişir Park halinde motor çalışmıyorken farlarınızı kapatın, teybinizi kapatın. Hele çakmağı motor kapalıyken kesinlikle kullanmayın derim akünün ömrünü azaltır.
hadi yaaaa bu saydıklarınızın hepsini yapıyorum ben işte Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok öyle km. ye falan bağlı değil akü Bitince değişir Park halinde motor çalışmıyorken farlarınızı kapatın, teybinizi kapatın. Hele çakmağı motor kapalıyken kesinlikle kullanmayın derim akünün ömrünü azaltır.
Tamam. Tavsiyelerinize uyacağım sayın Yönetim Çok teşekkürler. Yarın çalışmazsa araba yandım ben
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMelih bey teşekkürlerrica ederiz deniz hanim allah beterinden saklasin tekrar gecmis olsun
Melih bey teşekkürler