arkadaşlar herkese selam. bu sabah arabayı çalıştıramadım malesef

bagajda takfiyeli kablolarından varmış. biri kırmızı biri siyah. sağolsun Hilali aradım geldi. Nasıl yapacağımızı bilmediğimiz için komşumuz yardım etti çalıştırdık. Bir daha çalışmaz diye doğru ustaya götürdüm. Korkumdan motoruda kapatamadım. Usta beni akücüye götürdü. aynı aküden aldım 72 ampermiş. markasıda mutlu. 180 lira aldılar. eski aküyüde depozito olarak alıyorlarmış. orda bıraktık. birde uzun lambaların sigortası patlamış onu değiştirdiler. yanlız radyo şu anda çalışmıyor

galiba yeni radyo almam gerekecek. ustanın demesine göre zayıf aküden dolayı zorladıkça radyoyu yakmış. radyonun sigortasının voltu yüksekmiş patlamamış

birdahaki ay bana radyo konusunda yardımcı olursanız yenisini alacağım. cep telefonumdan mp3 dinledim bugün araba sürerken.
arkadaşlar sizlerle tanıştığım için kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum. bu tarz forum sitelerinde bayan olduğunuzu anladıklarında sarkıntılık edenler çıkma teklif edenler oluyordu hep. ama bu forumda şimdiye kadar böyle bişey olmadı ve ne sorduysam cevabını doğru olarak aldım. hepinize tek tek tek tek teşekkür ediyorum. akü sorununu şıp diye bildiniz. gerçekten aile gibisiniz. bende kendimi burada bir aile ferdi olarak görmekten mutluluk duyuyorum. çok sağolun arkadaşlar.