Aynen Muradım. Ankara'da bir oto elektrikçisine rastgele girdim. Cam motoru çalışmıyordu. Adamında işi başından aşkın, dediki kardeş sen şurdan tornavidayi al kapının içini sök, bende aldım tornavidayı söktüm, soketin bağlı olduğu yerden kablo kopmuş, adam biraz lehim attı, sonra bantladı, sigortayıda değiştirdi.

borcumuz ne diye sordum? adam dediki kardeş ben ne yaptımki? kapıyı sen söktün topladın

bir lehimin lafımı olur dedi para almadı. E tabi bende altta kalmadım

kola winston

Abi şimdi size adamın yaptığı karaktersizlik gibi geliyoda o da onun işi onunda evde ekmek bekleyeni var ki abi sende yapamamışsın yani yapaydın 30 cepteydi
herkesin mesleğini kendine bırakacaksın Allah korusun bi kısa devre arabayı yakmaya kadar gider
Kardeşim tabi herkes eve ekmek götürmeye çalışıyor ama helalinden olması lazım milleti kandırarak anlık kararsızlıklardan yararlanarak olmas bu iş böyle
Abi oranın piyasa nedir bilmediğümden yorum yapamadım fiyata yalnızs esnaflıağa yakışanı öyle söküp en baştan bağlamak değilde kaldığı yerden devam edip ona göre ücret almak bizimde çok abi bizden olsun dediğimiz olmuştur geçmiş olsun bi müşteri dahq kaybetti bu yarardan çok zarardır