• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • Dizel araç vurdurulursa ne olur ?

Dizel araç vurdurulursa ne olur ?

307bursa · 22 · 52828
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2   Aşağı git

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 307bursa

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +5/-0
  • Forum Otomobil
    • peugeot hayranları
  • Ad Soyad: Salih KAMİLOĞLU
  • Marka: PEUGEOT
  • Model: 307 ( 1.4 HDİ XR )
  • Model Yılı: 2004
  • Yakıt Tipi: Motorin
Ynt: Dizel araç vurdurulursa ne olur ?
Yanıtla #15 : 07 Nisan 2015, 12:45
Sıkıntı hava debimetresindeydi çekiş çok düşüktü bide duman atma yapiyordu parça degisince sorun kalmadi
Başkaları Uzayda Yaşamı Araştırırken Bizimkiler Sigaranın Külünü Düşürmeden Nasıl İçerim Derdinde .....

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
Yanıtla #16 : 07 Nisan 2015, 12:50
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hüseyin bende zaten onun için baskı balatasına baktır diyorum. Neden dersen motor gücü 86 hp yazıyor tabloda. Lastiklere iletilen güç ciddi manada düşük. Buda baskı balatasının ömrünü tamamladığına işaret eder. Birde emme manifoltunu kontrol ettir. Gerçi emme manifoltu çok tıkalı olduğunda sensör uyarısı alırsın göstergede. Lakin burada dikkat edilmesi gereken mevzu baskı balatası. Şayet test 86 beygire göre değerlendirildiyse 4 beygirlik kayıp model yılından dolayı kabul edilebilir ama 27 beygir kayıp çok fazla. Bana sorarsan başka bir ustaya göster derim. Usta ne kadar tanıdık olursa olsun, alternatifi ile sınamak lazım arada sırada.
Kendim bi kaç testle anlıyabilirmiyim ?
Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #17 : 07 Nisan 2015, 13:27
Kaça maloldu?

Sıkıntı hava debimetresindeydi çekiş çok düşüktü bide duman atma yapiyordu parça degisince sorun kalmadi

Hüseyin baskı balatasını kontrol için klasik el freni testini deneyebilirsin. Emme manifoltu için açıldığında temizlenmesi iyi olur. Zaten kurum yapmıştır. Daha önce açıldığını sanmıyorum.

Hüseyin bende zaten onun için baskı balatasına baktır diyorum. Neden dersen motor gücü 86 hp yazıyor tabloda. Lastiklere iletilen güç ciddi manada düşük. Buda baskı balatasının ömrünü tamamladığına işaret eder. Birde emme manifoltunu kontrol ettir. Gerçi emme manifoltu çok tıkalı olduğunda sensör uyarısı alırsın göstergede. Lakin burada dikkat edilmesi gereken mevzu baskı balatası. Şayet test 86 beygire göre değerlendirildiyse 4 beygirlik kayıp model yılından dolayı kabul edilebilir ama 27 beygir kayıp çok fazla. Bana sorarsan başka bir ustaya göster derim. Usta ne kadar tanıdık olursa olsun, alternatifi ile sınamak lazım arada sırada.

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
Yanıtla #18 : 07 Nisan 2015, 13:39
Kaça maloldu?

Hüseyin baskı balatasını kontrol için klasik el freni testini deneyebilirsin. Emme manifoltu için açıldığında temizlenmesi iyi olur. Zaten kurum yapmıştır. Daha önce açıldığını sanmıyorum.

Abi İlk bi 0-100 deneyim bide el freni gaz debriyaj deneyim. Sonra Yokuşta 1 yada R viteslerine takayım yokuşa göre. Yavaş yavaş frengen ayağımı çekeyim tutucakmı ?
Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #19 : 07 Nisan 2015, 13:41
Baskı balatası kontrolü ile ilgili forumda el freni testi var. Bakarsan ona göre uygula Hüseyin.

Çevrimdışı 307bursa

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +5/-0
  • Forum Otomobil
    • peugeot hayranları
  • Ad Soyad: Salih KAMİLOĞLU
  • Marka: PEUGEOT
  • Model: 307 ( 1.4 HDİ XR )
  • Model Yılı: 2004
Yanıtla #20 : 07 Nisan 2015, 13:45
Benim 175 tl ye halloldu
Bu parcanin sorunlu olduğunu anlayana kadar nerdeyse motor indirecektik
Siz siz olun arabayi 4-5 ustaya gostermeden bişey yapmayin
Başkaları Uzayda Yaşamı Araştırırken Bizimkiler Sigaranın Külünü Düşürmeden Nasıl İçerim Derdinde .....

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #21 : 07 Nisan 2015, 13:47
+1 Haklısın. O yüzden diyorum zaten usta tanıdık bile olsa arada bir sınamakta yarar var.

Benim 175 tl ye halloldu
Bu parcanin sorunlu olduğunu anlayana kadar nerdeyse motor indirecektik
Siz siz olun arabayi 4-5 ustaya gostermeden bişey yapmayin

• Yazdır
Sayfa: 1 2   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • Dizel araç vurdurulursa ne olur ?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.191 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?