0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi bunlar tamamen zevk meseleside bence farlar sizler parklar hep aynı olmalı farlar beyazsa parklarda beyaz olmalı hani mavi sarı pek uyumlu gelmiyo gözüme ama yinede zevk senin ben olsam alırım tam sarı park sisleride bağlarım tertemiz dogru diyorsun hepsinin bir uyumu olmasi lazim ama uyum icin para lazim baktim farlar icin ampullere minimum 50den basliyor beyaz yada mavi yapmak icin 30 tlye narva aldım alman malı accente
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi bunlar tamamen zevk meseleside bence farlar sizler parklar hep aynı olmalı farlar beyazsa parklarda beyaz olmalı hani mavi sarı pek uyumlu gelmiyo gözüme ama yinede zevk senin ben olsam alırım tam sarı park sisleride bağlarım tertemiz dogru diyorsun hepsinin bir uyumu olmasi lazim ama uyum icin para lazim baktim farlar icin ampullere minimum 50den basliyor beyaz yada mavi yapmak icin
Abi bunlar tamamen zevk meseleside bence farlar sizler parklar hep aynı olmalı farlar beyazsa parklarda beyaz olmalı hani mavi sarı pek uyumlu gelmiyo gözüme ama yinede zevk senin ben olsam alırım tam sarı park sisleride bağlarım tertemiz
ampül beyaz renk
Narva
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi bunlar tamamen zevk meseleside bence farlar sizler parklar hep aynı olmalı farlar beyazsa parklarda beyaz olmalı hani mavi sarı pek uyumlu gelmiyo gözüme ama yinede zevk senin ben olsam alırım tam sarı park sisleride bağlarım tertemiz dogru diyorsun hepsinin bir uyumu olmasi lazim ama uyum icin para lazim baktim farlar icin ampullere minimum 50den basliyor beyaz yada mavi yapmak icin şunlar benim hoşuma gidiyo amerikan parkta varsa araçta perfect Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi bunlar tamamen zevk meseleside bence farlar sizler parklar hep aynı olmalı farlar beyazsa parklarda beyaz olmalı hani mavi sarı pek uyumlu gelmiyo gözüme ama yinede zevk senin ben olsam alırım tam sarı park sisleride bağlarım tertemiz dogru diyorsun hepsinin bir uyumu olmasi lazim ama uyum icin para lazim baktim farlar icin ampullere minimum 50den basliyor beyaz yada mavi yapmak icin şunlar benim hoşuma gidiyo amerikan parkta varsa araçta perfect Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAldim kardesim zman rolesi iki kademeli biri uzun biri kisa simdi ne yapiyoruz
Rolenin alt kismi ve bendeki kablo
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi bunlar tamamen zevk meseleside bence farlar sizler parklar hep aynı olmalı farlar beyazsa parklarda beyaz olmalı hani mavi sarı pek uyumlu gelmiyo gözüme ama yinede zevk senin ben olsam alırım tam sarı park sisleride bağlarım tertemiz dogru diyorsun hepsinin bir uyumu olmasi lazim ama uyum icin para lazim baktim farlar icin ampullere minimum 50den basliyor beyaz yada mavi yapmak icin şunlar benim hoşuma gidiyo amerikan parkta varsa araçta perfect Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAldim kardesim zman rolesi iki kademeli biri uzun biri kisa simdi ne yapiyoruz Abi sendeki rolenin kablolarını bunda kullanıcağız rolenin alt kısmının fotoğrafını atabilirmisin
abi şimdi hangi bacak ne işe yarıyo onu bulmamız gerek bi tane 12v adaptör bi tanede şerit led veya 12v ile çalışan bi lamba bul + - yap ardından o boşta kalan bacakları lambayla dene
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi şimdi hangi bacak ne işe yarıyo onu bulmamız gerek bi tane 12v adaptör bi tanede şerit led veya 12v ile çalışan bi lamba bul + - yap ardından o boşta kalan bacakları lambayla denekardesim onudda cozdum ama suan aklima takilan soru bu hep boyle devamli yanip sonecek mi ? cunku fisi cekmezsem surekli yani sonuyor