abi hazırlarınada 50 lira fiyat çekiyolar bi role 5 10 lira
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da Giriş Yap
Çalışmayı kendi yeteniğinle yapmaya çalışınca bu ilandaki gibi bir yapıyı parçaları tek tek alıp alıp 1 tane yapınca rakam ortaya çıkar.İlandaki ürün 1 tane role ile olmuyor.Ayrıca bu kullanılan role 5 tl değil 1.5tl civarı.
Ben böyle çalışmalar yapıp satmadım yapan arkadaşalrımda mevcut onları savunma niyetimde yok işn içinde bulunduğun için çok iyi biliyorum.İmalat firmalarında montajcı olarak yıllarca çalıştım.Sadece bu dış kutuyu taneli olarak 10tlye belki bulursun.Kısaca bu linkteki ürünü yapanlar topluca imalat ve toplamına göre fiyatı belirler.Kar marjını bilmem ama ben bu yorumuna çok katılmıyorum.Ha bu ürüne 100tl dense idi kaldıki ünlü firmalar için öyledir o zaman derdim pahalı diye.
Sen yapmayı biliyorsun bu hazır ürün tarzındada yapman şart değil.Pertinax üzerine yapar geçersin ben öyle yapıyorum.Üniversal ürün yapılıyorsa satış amacı güdüldüğü için bu şekilde olmasıda zorunlu ve fiyat orannıda satıcıyı bağlar.
Google amcada yazınca bir sürü şema var birini alıp yaparsın bunlarada ihtiyacın kalmaz.

[/quote]
İllaki ben elektronik bilgisi olmayan biri için söylüyorum tak roleyi bağla alarma bak keyfine abi

bu arada farlarının hastasıyım