• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • help :)

help :)

uyelik1 · 23 · 6426
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Yakıt Tipi: Benzin
Ynt: help :)
Yanıtla #15 : 15 Temmuz 2014, 23:27
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
durdugumda genelde park a aliyorum kayma ihtimaline karsi. kalkarken d ye atp gaza basiyorum evet. gaza bastgmda araba bagiriyor ama hizini bi muddet sonra aliyor. devir yukselmesi ? ne anlama geliyor bu arada. gulmeyin acemiym derken ciddiydim bu konuda :)

otomatik çok tarzım değil çokta başına oturmuşluğum yok. Fakat şöyle bi tez üreticem hemen, mesela düz viteslerde el freni ile kalkmak gibi bişey p den d ye geçmek. ilk 2 vitesde devir yüksekte atıyordur ve bahsettiğin sorunla karşılaşıyorsundur.
Bence ışıklarda süre uzunsa en fazla N'ye al ama onun dışında D'de kalsın.
isiklar 8 dakika frene basmak yoruyor. :). tesekkurler yardimlariniz icin. cah kahve molasi hatta kahvalti yapanlar oluyor kirmkzi isiklarda :))))

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #16 : 16 Temmuz 2014, 00:41
:D uykusuzsan kestirmemek icten degil 8 dakikada

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #17 : 16 Temmuz 2014, 08:58
tekrar merhaba. bir sorum olacak. arabalar hakkinda cok acemi oldugumu soylemstm daha once. sormak istedgm su.. kalkis icin gaza hafifce basinca araba ani hareketle ileri dogru zipliyor gibi birsey oluyor. :) bunun sebebi nedir..? kendi arabamda da ayni sorun oluyordu.. arabam tamirde oldugu icin su an kullandgm kiralk arabada  iki gundur ayni sorunu yasiyorum. acaba benmi yanlis birseyler yapiyorum.ve birde sormak istedigim mesela trafikde yesil yaninca aniden  gaza fazla yuklenmek arabaya zarar verirmi. gaza fazla basinca boguyor gibi bi muddet hizli gitmiyor. yardimlariniz icin tesekkurler... sanirim anlatabildim :)

Sizden şunu denemenizi istiyorum... kalkışta aracın gaz pedalına sanki altında yumurta varda kırılacakmış gibi yavaş basmanızı istiyorum.. yeni nesil otomatik araçlarda elektronik gaz pedalı var, ani tepkiler verebiliyor.. Kardeşimde otomatik hyundai i30 var, test sürüşü yaptığımda ilk kalkışta gazı sizin gibi fazla verince az kalsın direğe tosluyorduk birden atıldı öne doğru... alışana kadar bayağı zorlandım yani... tecrübeyle sabit...  :D

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #18 : 16 Temmuz 2014, 10:50
tekrar merhaba. bir sorum olacak. arabalar hakkinda cok acemi oldugumu soylemstm daha once. sormak istedgm su.. kalkis icin gaza hafifce basinca araba ani hareketle ileri dogru zipliyor gibi birsey oluyor. :) bunun sebebi nedir..? kendi arabamda da ayni sorun oluyordu.. arabam tamirde oldugu icin su an kullandgm kiralk arabada  iki gundur ayni sorunu yasiyorum. acaba benmi yanlis birseyler yapiyorum.ve birde sormak istedigim mesela trafikde yesil yaninca aniden  gaza fazla yuklenmek arabaya zarar verirmi. gaza fazla basinca boguyor gibi bi muddet hizli gitmiyor. yardimlariniz icin tesekkurler... sanirim anlatabildim :)

Sizden şunu denemenizi istiyorum... kalkışta aracın gaz pedalına sanki altında yumurta varda kırılacakmış gibi yavaş basmanızı istiyorum.. yeni nesil otomatik araçlarda elektronik gaz pedalı var, ani tepkiler verebiliyor.. Kardeşimde otomatik hyundai i30 var, test sürüşü yaptığımda ilk kalkışta gazı sizin gibi fazla verince az kalsın direğe tosluyorduk birden atıldı öne doğru... alışana kadar bayağı zorlandım yani... tecrübeyle sabit...  :D

:hihihi: Aman dikkat kardeşim

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #19 : 16 Temmuz 2014, 11:11

yok oyle sizib dedignz gibi birsey degil. o bendede oluyor isuzu dan sonra kia yi alinca direksiyon ve gaz pedallari o kadar hafifki kia nin zorlaniyorum epey alisana kadsr uflesen direksion doncek :D.
gaz fren pedalida cok hafif sizin demek sitedgnz o sanrm.. benm dedigim araba giderken de oluyor bazen hopluyir araba. ayagini gazdan cektm frene basmadm hz dhsunce tekrar gaza bastigm anda oluyor ama her zaman degil bazen yapiyor.

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #20 : 16 Temmuz 2014, 11:53
soyledklerknjzi dikkate aldim. sabah arabayi kullanrken baktimdevir yukseliyor ama 4 ve 5 arasi en fazla .  p ye almadgm zamanda ayni sorun oluyor. sanrm ben sabirsizim biraz. fazla yukleniyorum gaza.. bide 8 silindirli arabadan sonra bu kia carete cok miymiy geldi ya alisamadm hala. : / akulu araba kivaminda :D .. yardimlarinz icin tesekur ederimm.
 bide yazim hatalari cepten yazinca boyle oluyor idare edin. : )

Çevrimdışı Gençadam

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +99/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Murat L.
  • Marka: Peugeot
  • Model: 208
  • Model Yılı: 2015
Yanıtla #21 : 16 Temmuz 2014, 13:13
soyledklerknjzi dikkate aldim. sabah arabayi kullanrken baktimdevir yukseliyor ama 4 ve 5 arasi en fazla .  p ye almadgm zamanda ayni sorun oluyor. sanrm ben sabirsizim biraz. fazla yukleniyorum gaza.. bide 8 silindirli arabadan sonra bu kia carete cok miymiy geldi ya alisamadm hala. : / akulu araba kivaminda :D .. yardimlarinz icin tesekur ederimm.
8 silindir peh peh peh  :D
2015 PEUGEOT 208

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #22 : 16 Temmuz 2014, 13:36
8 silindir peh peh peh  :D
tr de yok dimi :D benzn meselesi. benzn ucuz olunca burda. sudan ucuz . mecazi anlamda degil gercektn sudan ucuz :))

• Yazdır
Sayfa: 1 2   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • help :)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.094 saniyede 29 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?