merhaba sorun katalizördeyse tanıdık bir usta veya arkadaşınız varsa katalizörü iptal edip aracı deneyiniz.
Balatadan şüpheleniyosanız araç 1. viteste 50-52 km/h yi görüyorsa baskı balata problemsizdir.
Chip tuningi bizde 1.3 varken çok düşündüm gerek yok çünkü tek başına bir işe yaramayacak 7-8 beygiri hissedemeyeceksiniz.Yanında intake yeni susturuculu egzoz falan filan derken aracın 2. el piyasasını geçmiş olacaksınız ve satarken başınız ağrıyacak masraf ediyosunuz.En temizi 1.6 ya geçmek.İlla bu aracımla devam edicem derseniz kutu içi performans filtresi almanızı öneririm.Kalın kağıtlardan kurtulup nefes alsın araç bi

.
Ve en önemlisine geliyorum ecu reset yaptırabilirsiniz arabaya.Düz yolda biz 1.3 le 3 kişi full bagaj 375 lt bagaj ve arka koltukta 1 kişi yanındada eşyalar varken düz yolda 140-150 yi görüyorduk.İlk aldığımız gün düz yolda 170i görmüştük 2 kişi babam ve ben ve klima açıktı(bilmeden oldu cama verince otomatik açılıyo ya

)
Bizdede 27bin km'de 2006 GP'li gri 1.3 vardı aracın herşeyi güzel fakat motor hakkaten sollamalar olsun yokuş olsun sıkıntı veriyodu bize.Satıp 1.6 yı arada büyük bi fark olduğunu hissedebiliyorsunuz en azından 5. viteste 70 km/h de falan giderken hızlanmak isteyip vites küçültmenize gerek kalmıyor sadece yedirerek basın gaza

1.3 şehir içinde yine açık söylüyorum diğer küçük motorlulara göre çok güzel bi araç performansı yerinde