0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hidrolikte sorun yok derken? Hüseyin bize mi dedin? Gittin mi tamirciye? Emre bunun dilinden sen anlıyorsun gözüm bi tercüme ediversene
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHidrolikte sorun yok derken? Hüseyin bize mi dedin? Gittin mi tamirciye? Emre bunun dilinden sen anlıyorsun gözüm bi tercüme ediversene Haa yağı tam onu demek istedim Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Hüseyin yağdan bahsetmedik hiç ama olsun yinede kontrol etmişsin iyi olmuş. Bu sıkıntı KAYIŞ'tan kaynaklanıyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHidrolikte sorun yok derken? Hüseyin bize mi dedin? Gittin mi tamirciye? Emre bunun dilinden sen anlıyorsun gözüm bi tercüme ediversene Haa yağı tam onu demek istedim Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHüseyin yağdan bahsetmedik hiç ama olsun yinede kontrol etmişsin iyi olmuş. Bu sıkıntı KAYIŞ'tan kaynaklanıyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHidrolikte sorun yok derken? Hüseyin bize mi dedin? Gittin mi tamirciye? Emre bunun dilinden sen anlıyorsun gözüm bi tercüme ediversene Haa yağı tam onu demek istedim Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Abi tamam. Uygun zamnda tamirciye gidicez.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Hönkürme abiye Ses hoşuna gittiyse dursun böyle MP3 çalara gerek yok Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHüseyin yağdan bahsetmedik hiç ama olsun yinede kontrol etmişsin iyi olmuş. Bu sıkıntı KAYIŞ'tan kaynaklanıyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHidrolikte sorun yok derken? Hüseyin bize mi dedin? Gittin mi tamirciye? Emre bunun dilinden sen anlıyorsun gözüm bi tercüme ediversene Haa yağı tam onu demek istedim Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Abi tamam. Uygun zamnda tamirciye gidicez.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHönkürme abiye Ses hoşuna gittiyse dursun böyle MP3 çalara gerek yok Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHüseyin yağdan bahsetmedik hiç ama olsun yinede kontrol etmişsin iyi olmuş. Bu sıkıntı KAYIŞ'tan kaynaklanıyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHidrolikte sorun yok derken? Hüseyin bize mi dedin? Gittin mi tamirciye? Emre bunun dilinden sen anlıyorsun gözüm bi tercüme ediversene Haa yağı tam onu demek istedim Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Abi tamam. Uygun zamnda tamirciye gidicez.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Ses azaldı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
İyi o zaman. sorun yok ulen Hüseyin Ay başında götürür bakımını yaptırırsınız. Ha bu arada Konya tarafına falan gidersen haberimiz olsun bakarsın Niyazi'ye baskın yaparızLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHönkürme abiye Ses hoşuna gittiyse dursun böyle MP3 çalara gerek yok Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHüseyin yağdan bahsetmedik hiç ama olsun yinede kontrol etmişsin iyi olmuş. Bu sıkıntı KAYIŞ'tan kaynaklanıyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHidrolikte sorun yok derken? Hüseyin bize mi dedin? Gittin mi tamirciye? Emre bunun dilinden sen anlıyorsun gözüm bi tercüme ediversene Haa yağı tam onu demek istedim Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Abi tamam. Uygun zamnda tamirciye gidicez.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Ses azaldı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.