• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • shell v + nitro

shell v + nitro

sevgiseli · 4 · 2853
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgiseli

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: sevgiseli sevginehri
  • Marka: fiat fiorino
  • Model: 2013
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin
shell v + nitro
: 15 Kasım 2015, 06:34
merhabalar
arkadaşlar fiat fiorino 2013 model 37000 km 2 ci sahibiyim ilk kez dizel kullanmaktayım iyimi ettim kötümü ettim bilemiyorum yakıtı fazla gibime geliyor + ses motor sesi içerde kliması mükemmel kolifer ısıtması mükemmel araç garantili olduğu halde servisten nefret ettim motor turbo lu diye garantiye girmiyormuş satan arkadaş 10000km serviste bakım yapmış 20000km ve 30000km dışarda bakımını yaptırmış servise bunun için gitmiştim motor garantisi yok dediği için yemin ettim o servise asla gitmem ve gitmeyecem de 100km lik Diyarbakır servisine gidecem yağını + antifriz suyunu +4 lastiğini +fren balatalarını dışarda yaptırdım araç hakkında fazla bilgi sahibi olan varsa müsait zaman da bilgilendirse sevinirim saygılarımla

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: shell v + nitro
Yanıtla #1 : 16 Kasım 2015, 10:10
Konu hakkında Berat bey yardımcı olacaktır. Sizi tanışma bölümüne bekleriz.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #2 : 16 Kasım 2015, 21:19
Bilgilendirme için teşekkürler Berat.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Bende 2011 model 1.3 Doblo kullanıyorum. Benimde ilk dizel aracim. Normal devirlerde çok yakmiyor ve bende shell den alıyorum yakıtı.  Aracı nisan ayında 78 binde aldık şimdi 90 binde yakında bakıma girecek ancak uzun zamandır Doblo kullanıyoruz tanıdık çok iyi bi özel servisimiz var orada yaptırıyoruz bakımları. 1.3 motora iyi bakarsan kolay kolay birsey olmaz bu arada bu aracı aldığın için kötü etmemişsin ancak dizel aracı kullanırken biraz daha hassas davranmak gerek.  Ilk olarak motoru 5 10 dk rolanti de çalıştır sabahları motor ısınana kadar 1500 2000 devirde kullan ısındiktan sonra istediğin gibi kullan birde stop etmeden önce 1 dk rolanti de çalıştır sonra stop et. Birde unutmadan arabayi 1000 1100 devir altına kesinlikle düşürme hani benzinli arabalarda 1 e takip ayağını debruyajdan kaldırırsin araba rolanti de gider ya bunu dizel motor da yapmayın.

Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #3 : 21 Kasım 2015, 12:26
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
bu arada nitro yerine fullsave alın 50 km fazla yol yaparsınız.bu arada türkiyede satılan mazotların hepsi euromotorin sadece katkı ile inceltiliyor.deneyin.

+1

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • shell v + nitro

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.213 saniyede 31 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?