0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aksilikler geldimi üst üstegelir zaten.gecmiş olsun.
Hüseyin iş Yoğunluğu soramadım son durum neNokia 3310 using Tapatalk
Az kalmis. Satisa koydun mu?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Durumdan anladigim, satmayacaksiniz. Allah kaza bela vermesin. Saygi duyarim. Ama satmaniz sizin yarariniza. Son kez soyleyeyim. Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDurumdan anladigim, satmayacaksiniz. Allah kaza bela vermesin. Saygi duyarim. Ama satmaniz sizin yarariniza. Son kez soyleyeyim. Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Babamın sağı solu belli olmaz clioyu sattığı gibi... Sattırcam bende gençken ne kadar çok arabaya binersem teçrube olarak bana geri döner
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDurumdan anladigim, satmayacaksiniz. Allah kaza bela vermesin. Saygi duyarim. Ama satmaniz sizin yarariniza. Son kez soyleyeyim. Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Babamın sağı solu belli olmaz clioyu sattığı gibi... Sattırcam bende gençken ne kadar çok arabaya binersem teçrube olarak bana geri döner Sağlam araba bakmak lazım. Pertten uzak durmak gerek.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDurumdan anladigim, satmayacaksiniz. Allah kaza bela vermesin. Saygi duyarim. Ama satmaniz sizin yarariniza. Son kez soyleyeyim. Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Babamın sağı solu belli olmaz clioyu sattığı gibi... Sattırcam bende gençken ne kadar çok arabaya binersem teçrube olarak bana geri döner Sağlam araba bakmak lazım. Pertten uzak durmak gerek.Bide efsane kasanın tadına bakalım
Kardeş Ankara'da oturuyorum yıldız oto sanayinde hurdaya çıkmış araçlardan temin edebilirsin parçaları1'2 joy alev kırmızı