0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay beee altına bak arkadaş... çil çil
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbaşkanım bu konuyu açtığınıza göre eritilip külçe yapılacak birşeyler var sanırım. bizde 10 ar kiloluk kalıplar var.böyle 1kg 2kg ile uğraşmayın çok yer kaplar
olsun da 1 kilo olsun ben 0,5 kiloyada razıyım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbaşkanım bu konuyu açtığınıza göre eritilip külçe yapılacak birşeyler var sanırım. bizde 10 ar kiloluk kalıplar var.böyle 1kg 2kg ile uğraşmayın çok yer kaplar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapolsun da 1 kilo olsun ben 0,5 kiloyada razıyım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbaşkanım bu konuyu açtığınıza göre eritilip külçe yapılacak birşeyler var sanırım. bizde 10 ar kiloluk kalıplar var.böyle 1kg 2kg ile uğraşmayın çok yer kaplar tamam başkanım. 0.5 lik kalıpta var. Sanırım harcaması kolay olsun diye küçük istediniz. Tahmini 30 40 tane 0.5 çıkarmı. Kalıbı kargoya verim hemen
Allah gönlünüzce versin benim ağzımdan kaç çıktıysa rabbim size 2 katını verir inşallah
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAllah gönlünüzce versin benim ağzımdan kaç çıktıysa rabbim size 2 katını verir inşallahAmin. Seni Admin'mi yapsam acaba