0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahh Ah uçabilseydik yakıt sıkıntısından kurtulurduk Trafik derdi olmazdı Daha ne olsun.
hahahhah akaryakıt zamları Tansu kardeşimin canını çok sıkıyor belli ki Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAhh Ah uçabilseydik yakıt sıkıntısından kurtulurduk Trafik derdi olmazdı Daha ne olsun.
Senin Admira çoşmuş Tansu 33 kuruş
İnşallah sözünü dinler Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSenin Admira çoşmuş Tansu 33 kuruş Öyle abi ya dün indim konuştum niye böyle yapıosun yediklerine dikkat et dedim bak basenlerin şişti yine dedim tansiyonun çıkıcak dedim şekerin çıkarsa insülin iğne alırım hapla flan uğraşmam dedim gözünü korkuttum keratanın bakalım ne olcak. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSenin Admira çoşmuş Tansu 33 kuruş Öyle abi ya dün indim konuştum niye böyle yapıosun yediklerine dikkat et dedim bak basenlerin şişti yine dedim tansiyonun çıkıcak dedim şekerin çıkarsa insülin iğne alırım hapla flan uğraşmam dedim gözünü korkuttum keratanın bakalım ne olcak. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Admira'nın suçu ne? Mazot pahalı birader. Sen litre hesabı yap. 50 Liraya 2 yıl önce kaç litre yakıt alıyordun? Bugün kaç litre alıyorsun?13 Ocak 2012Motorin : 3,90 TL13 Ocak 2014Motorin : 4,68 TLAdmira'nın suçu yok bence. Ayrıca basenleri büyümemiştir sana öyle geliyorLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSenin Admira çoşmuş Tansu 33 kuruş Öyle abi ya dün indim konuştum niye böyle yapıosun yediklerine dikkat et dedim bak basenlerin şişti yine dedim tansiyonun çıkıcak dedim şekerin çıkarsa insülin iğne alırım hapla flan uğraşmam dedim gözünü korkuttum keratanın bakalım ne olcak. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdmira'nın suçu ne? Mazot pahalı birader. Sen litre hesabı yap. 50 Liraya 2 yıl önce kaç litre yakıt alıyordun? Bugün kaç litre alıyorsun?13 Ocak 2012Motorin : 3,90 TL13 Ocak 2014Motorin : 4,68 TLAdmira'nın suçu yok bence. Ayrıca basenleri büyümemiştir sana öyle geliyorLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSenin Admira çoşmuş Tansu 33 kuruş Öyle abi ya dün indim konuştum niye böyle yapıosun yediklerine dikkat et dedim bak basenlerin şişti yine dedim tansiyonun çıkıcak dedim şekerin çıkarsa insülin iğne alırım hapla flan uğraşmam dedim gözünü korkuttum keratanın bakalım ne olcak. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi Yok Abi saldı kendini iyice olmas ki lt hesabı 7.2 yakmış oluyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
e tamam işte 10 lira farketmiş 40 lira ile 150 km yapması lazımdı. ama 50 lira ile yapıyor artıkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdmira'nın suçu ne? Mazot pahalı birader. Sen litre hesabı yap. 50 Liraya 2 yıl önce kaç litre yakıt alıyordun? Bugün kaç litre alıyorsun?13 Ocak 2012Motorin : 3,90 TL13 Ocak 2014Motorin : 4,68 TLAdmira'nın suçu yok bence. Ayrıca basenleri büyümemiştir sana öyle geliyorLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSenin Admira çoşmuş Tansu 33 kuruş Öyle abi ya dün indim konuştum niye böyle yapıosun yediklerine dikkat et dedim bak basenlerin şişti yine dedim tansiyonun çıkıcak dedim şekerin çıkarsa insülin iğne alırım hapla flan uğraşmam dedim gözünü korkuttum keratanın bakalım ne olcak. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi Yok Abi saldı kendini iyice olmas ki lt hesabı 7.2 yakmış oluyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yape tamam işte 10 lira farketmiş 40 lira ile 150 km yapması lazımdı. ama 50 lira ile yapıyor artıkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdmira'nın suçu ne? Mazot pahalı birader. Sen litre hesabı yap. 50 Liraya 2 yıl önce kaç litre yakıt alıyordun? Bugün kaç litre alıyorsun?13 Ocak 2012Motorin : 3,90 TL13 Ocak 2014Motorin : 4,68 TLAdmira'nın suçu yok bence. Ayrıca basenleri büyümemiştir sana öyle geliyorLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSenin Admira çoşmuş Tansu 33 kuruş Öyle abi ya dün indim konuştum niye böyle yapıosun yediklerine dikkat et dedim bak basenlerin şişti yine dedim tansiyonun çıkıcak dedim şekerin çıkarsa insülin iğne alırım hapla flan uğraşmam dedim gözünü korkuttum keratanın bakalım ne olcak. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi Yok Abi saldı kendini iyice olmas ki lt hesabı 7.2 yakmış oluyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi 7.2 fabrika verisi ama çok fazla yani 1.2 tsi jetta bu kadar yakıyor ya aaa ( abi çocuğun yanında yüz vermesene ya sonra daha çok şımarıp iyice yakıcak ) hehehehhehehe Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
hahahhahahaha tamam tamam haklısın Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yape tamam işte 10 lira farketmiş 40 lira ile 150 km yapması lazımdı. ama 50 lira ile yapıyor artıkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdmira'nın suçu ne? Mazot pahalı birader. Sen litre hesabı yap. 50 Liraya 2 yıl önce kaç litre yakıt alıyordun? Bugün kaç litre alıyorsun?13 Ocak 2012Motorin : 3,90 TL13 Ocak 2014Motorin : 4,68 TLAdmira'nın suçu yok bence. Ayrıca basenleri büyümemiştir sana öyle geliyorLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSenin Admira çoşmuş Tansu 33 kuruş Öyle abi ya dün indim konuştum niye böyle yapıosun yediklerine dikkat et dedim bak basenlerin şişti yine dedim tansiyonun çıkıcak dedim şekerin çıkarsa insülin iğne alırım hapla flan uğraşmam dedim gözünü korkuttum keratanın bakalım ne olcak. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi Yok Abi saldı kendini iyice olmas ki lt hesabı 7.2 yakmış oluyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi 7.2 fabrika verisi ama çok fazla yani 1.2 tsi jetta bu kadar yakıyor ya aaa ( abi çocuğun yanında yüz vermesene ya sonra daha çok şımarıp iyice yakıcak ) hehehehhehehe Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi