0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sabah gördüm bende sesli güldüm ama sonunuda merak etmiyo değilim altındaki eşofman naylona benziyor yapışmıştır kesin etine yazık
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEt deme Et deme Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsabah gördüm bende sesli güldüm ama sonunuda merak etmiyo değilim altındaki eşofman naylona benziyor yapışmıştır kesin etine yazık Bu et başka et abi aman dıyım yanlıs anlasılmasın sonra
Et deme Et deme Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsabah gördüm bende sesli güldüm ama sonunuda merak etmiyo değilim altındaki eşofman naylona benziyor yapışmıştır kesin etine yazık
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap hahhahahaha yok daha neler yam yam mıyız sayın editörüm ahhahahahhahahahahhahhahaLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEt deme Et deme Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsabah gördüm bende sesli güldüm ama sonunuda merak etmiyo değilim altındaki eşofman naylona benziyor yapışmıştır kesin etine yazık Bu et başka et abi aman dıyım yanlıs anlasılmasın sonra Hahahaha abı vıskı sısesını fılan karıstıryon bak bu konunun sonu hayırlı değil ben sana söyliyim bu arada bız ona yam yam demıyelımde beyaz et sevıyoruz dıyelım ahahahahaha
hahhahahaha yok daha neler yam yam mıyız sayın editörüm ahhahahahhahahahahhahhahaLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEt deme Et deme Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsabah gördüm bende sesli güldüm ama sonunuda merak etmiyo değilim altındaki eşofman naylona benziyor yapışmıştır kesin etine yazık Bu et başka et abi aman dıyım yanlıs anlasılmasın sonra
doğru söylüyosun abi şişede daha hoş duruyodu acaba şimdi nerde duruyodur
Ateşli bayan dedikleri bu mu acaba?
Hahahahaaaa..kardeşim yorumlara videodan daha çok güldüm... Kuyu kebabımı yapıyonuz la et met muhabbeti dönüyor... Ne demiş atalarımız et giren yere dert girmezmiş..
bari kapıyı kitleseymiş salak
hahhahahahaha ülen ne fesatsınız bea hahahhahahahhahLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahaaaa..kardeşim yorumlara videodan daha çok güldüm... Kuyu kebabımı yapıyonuz la et met muhabbeti dönüyor... Ne demiş atalarımız et giren yere dert girmezmiş..