0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim oğlanın en çok istediği şeylerden birisi bu inşaallah sünnetinde alacağım kerataya
Videodaki deli paradır abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim oğlanın en çok istediği şeylerden birisi bu inşaallah sünnetinde alacağım kerataya
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVideodaki deli paradır abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim oğlanın en çok istediği şeylerden birisi bu inşaallah sünnetinde alacağım keratayaBizim burda birisi uçuruyordu ona sormuştum 500dolar civarı dedi radyo kontrol cihazı hariçmiş onu sormadım kaç para diye
Alınca video isterük Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVideodaki deli paradır abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim oğlanın en çok istediği şeylerden birisi bu inşaallah sünnetinde alacağım keratayaBizim burda birisi uçuruyordu ona sormuştum 500dolar civarı dedi radyo kontrol cihazı hariçmiş onu sormadım kaç para diye
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAlınca video isterük Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVideodaki deli paradır abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim oğlanın en çok istediği şeylerden birisi bu inşaallah sünnetinde alacağım keratayaBizim burda birisi uçuruyordu ona sormuştum 500dolar civarı dedi radyo kontrol cihazı hariçmiş onu sormadım kaç para diye İnşaallah oda olur oğlanın fazlalığı bir aldıralımda hele o kolay
Allah damatlığınıda göstersin abiLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAlınca video isterük Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVideodaki deli paradır abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim oğlanın en çok istediği şeylerden birisi bu inşaallah sünnetinde alacağım keratayaBizim burda birisi uçuruyordu ona sormuştum 500dolar civarı dedi radyo kontrol cihazı hariçmiş onu sormadım kaç para diye İnşaallah oda olur oğlanın fazlalığı bir aldıralımda hele o kolay
Anaa uzaktan kumandalı çim biçme makinesi yapmışlar:)
Gerçekten deliymiş