0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence dünyada gezilecek en güzel yerler türkiyede. karadenizden başlayıp, ege ve akdeniz sahillerini gezsinler bu arkadaşlar
+1 Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbence dünyada gezilecek en güzel yerler türkiyede. karadenizden başlayıp, ege ve akdeniz sahillerini gezsinler bu arkadaşlar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap+1 Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbence dünyada gezilecek en güzel yerler türkiyede. karadenizden başlayıp, ege ve akdeniz sahillerini gezsinler bu arkadaşlar cumartesi samsun kastamonu yapacam sizleriçin fotolarım karadeniz güzelliklerini
ay gerçektenmi uğur bey. bende fotoğrafları görmek isterim. karadeniz özel ilgi alanımdır.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapay gerçektenmi uğur bey. bende fotoğrafları görmek isterim. karadeniz özel ilgi alanımdır. evet işimin gereği herhafta enaz 4-5 ilimizi geziyorum (doğu iller hariç) inşallah gidince çekip yayınlıyacam
Ne biçim Karadenizlisin diyebilirsiniz ama bende utanıyorum bu konuda Henüz gidemedim ama inşallah bu yaz yapacağım bişr karadeniz turu,son durak memleket olacak..