0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdı
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdıH7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdıH7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibenzin deposunun üzerinde ben benim kucağımda motor....
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdıH7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibenzin deposunun üzerinde ben benim kucağımda motor....Hhahagahaha bağlantıyı kurdum H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdı H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibenzin deposunun üzerinde ben benim kucağımda motor....Hhahagahaha bağlantıyı kurdum H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiodeğilde megan 2 ve cliolarda kronik sorun airbag iptal lambası hava yastığıda açılmıyo artık direksiyon simidinde vesikalık fotoğrafın çıkarBizim dobloda da airbag yok... Otomatik cam yok.. Sisleri bile bağlı değildi... Tofaşın üvey evladı sanki...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdı H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibenzin deposunun üzerinde ben benim kucağımda motor....Hhahagahaha bağlantıyı kurdum H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiodeğilde megan 2 ve cliolarda kronik sorun airbag iptal lambası hava yastığıda açılmıyo artık direksiyon simidinde vesikalık fotoğrafın çıkar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdı H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibenzin deposunun üzerinde ben benim kucağımda motor....Hhahagahaha bağlantıyı kurdum H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdı H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibenzin deposunun üzerinde ben benim kucağımda motor....
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim Clio olsaydı parçaları bulunmazdı H7E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaçsana camını o yok bende basmalı benimki 100 200 tlye yapılır ufak işAbi motorlar 150 lira tutuyor ortada dörtlü lambasının olduğu tuş değişmesi lazım 100 150 lira arasında işçilik lazım 50 de onada 300 lira temizinden sonra kapı panzotunda delik kalcak falan onu kaplatacağım düzgün dursun diye ohoooooo boşver iyi benimki böyle.
açsana camını o yok bende basmalı benimki 100 200 tlye yapılır ufak iş
hallederiz ne olacak yani
Arka jantlar sağlam iyi yönden bakmaya çalıştım...