0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazık arabaya ya
Dün de biri bana kafa salladı hadi kapisalim dercesine yanımdan bastı geçti ama sonu hazin oldu
Siz siz olun su zamanda kimseyle munakasa etmeyin trafikte kimin ne oldu belli degil millet iyice manyak olmus silah cekiyo birbirine M.Kemal ATATÜRK
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDün de biri bana kafa salladı hadi kapisalim dercesine yanımdan bastı geçti ama sonu hazin oldu hahahhahahhah Radara mı yakalandı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDün de biri bana kafa salladı hadi kapisalim dercesine yanımdan bastı geçti ama sonu hazin oldu hahahhahahhah Radara mı yakalandı? Tokatladim adamı biraz yanından ışık hızıyla geçtim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDün de biri bana kafa salladı hadi kapisalim dercesine yanımdan bastı geçti ama sonu hazin oldu hahahhahahhah Radara mı yakalandı? Tokatladim adamı biraz yanından ışık hızıyla geçtim hahahhahah Zaten senin araba kullanışına hasta oldum Karagöl'e giderken arkandan yetişemedik
Başlıkta şiddet içerir diye yazınca bende kavga gürültü bekledim i30 hangi akla hizmet hem hareket çekip hemde arkasını gösteriyor
Plakası bile eğrilmemiştir i30 şeritte tutamadı arabayı o tıklamaya. Beklenmedik tıklama can acıtır
Bizim acemice ablada Tro ile aynısını yapabilir.. Gücü hisset abla.. May the force Be with you..