0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Offff... Neden bu metan tahliyesi için bir sistem kurulmaz ki...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOffff... Neden bu metan tahliyesi için bir sistem kurulmaz ki...O kapakların ızgara şeklinde olması bu işi çözebilir aslında
bu milletin hiç işi gücü yok mu
Suratına gelebilirdi ama adam kurtuldu. Nasıl bir basınç olduğu kapağın 15-20 metre havalanmasından anlaşılıyor mahalle sakinle bol bol kuru fasulye ve nohut tüketmiş :dalgaci:Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbu milletin hiç işi gücü yok mu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSuratına gelebilirdi ama adam kurtuldu. Nasıl bir basınç olduğu kapağın 15-20 metre havalanmasından anlaşılıyor mahalle sakinle bol bol kuru fasulye ve nohut tüketmiş :dalgaci:Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbu milletin hiç işi gücü yok mu ben zaten metan gazı deyince videoyu izlemeden ilk kurufasülyeden şüphelenmiştim
Kuru fasulyenin adı çıkmış hiç kimse turp ve lahanadan bahsetmiyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSuratına gelebilirdi ama adam kurtuldu. Nasıl bir basınç olduğu kapağın 15-20 metre havalanmasından anlaşılıyor mahalle sakinle bol bol kuru fasulye ve nohut tüketmiş :dalgaci:Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbu milletin hiç işi gücü yok mu ben zaten metan gazı deyince videoyu izlemeden ilk kurufasülyeden şüphelenmiştim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKuru fasulyenin adı çıkmış hiç kimse turp ve lahanadan bahsetmiyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSuratına gelebilirdi ama adam kurtuldu. Nasıl bir basınç olduğu kapağın 15-20 metre havalanmasından anlaşılıyor mahalle sakinle bol bol kuru fasulye ve nohut tüketmiş :dalgaci:Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbu milletin hiç işi gücü yok mu ben zaten metan gazı deyince videoyu izlemeden ilk kurufasülyeden şüphelenmiştim dün izlediğim bir video yu paylaşsam burda hepimiz tutuşuruz kızlar fazlaca kuru,turp ve lahana karışımı yemişler anlaşılan
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdam kaşınmış Sigaraya gerek galmamış. Bu arada biber gazı daha tehlikeli suyla karışınca fena oluyor. Sıvı almayınn O değilde güzelim telefon pert oldu
Adam kaşınmış Sigaraya gerek galmamış. Bu arada biber gazı daha tehlikeli suyla karışınca fena oluyor. Sıvı almayınn
hadi canım. calışmadı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdam kaşınmış Sigaraya gerek galmamış. Bu arada biber gazı daha tehlikeli suyla karışınca fena oluyor. Sıvı almayınn O değilde güzelim telefon pert oldu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdam kaşınmış Sigaraya gerek galmamış. Bu arada biber gazı daha tehlikeli suyla karışınca fena oluyor. Sıvı almayınn O değilde güzelim telefon pert oldu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdam kaşınmış Sigaraya gerek galmamış. Bu arada biber gazı daha tehlikeli suyla karışınca fena oluyor. Sıvı almayınn