• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Video Paylaşımları »
  • RPG-7 Roket atışını bir çocuğa yaptırmak

RPG-7 Roket atışını bir çocuğa yaptırmak

FO-Admin · 6 · 3835
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
: 28 Temmuz 2014, 22:01

Görüntüleri izleyince sizlerde şaşıracaksınız arkadaşlar. Silah kullanımının 7-8 yaşlarına kadar inmesi bir insanlık ayıbıdır.

Olay Libya sahillerinde gerçekleşiyor.

Çevrimdışı Emre Sever

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +25/-0
  • Ad Soyad: Emre SEVER
  • Marka: Opel
  • Model: Corsa 1.7 DTİ
  • Model Yılı: 2003
  • Yakıt Tipi: Motorin
Ynt: RPG-7 Roket atışını bir çocuğa yaptırmak
Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2014, 01:44
Gta'da ne helikopter vururdum   :sigara:
Facebook : severemre42
İnstagram: emre.svr

Çevrimdışı Mutlu

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +16/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mutlu
Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2014, 20:03
Malesef dünya iyice vahşileşiyor.Özellikle de bu olayları Müslüman coğrafyalarda görmek beni çok üzüyor.Kaddafi devrildiği zaman demiştim bu Libya iflah olmaz artık.Malesef doğru çıkacak gibi.Bizim Türk vatandaşları da kovuldu oradan.Gitgide kötü bir hal alıyor orta doğu ve bize sıçrayacak diye çok korkuyorum.Gerçi öncü bazı olaylar yaşandı Türkiye'de ama İnşallah devamı olmaz :düşünüyor:

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2014, 20:19
Libya aslinda refah bir ulkeydi. Orada 3 yil kaldim. Guvenlik gucleri cok acimasizdi benim orada oldugum yillar ama okumus, en az lise mezunu insanlari, neyin ne oldugunu bilen aydin insanlardi. Libya da gecinmek icin cok parayada ihtiyac yok. Mutfak tupunu devlet veriyor, isinma derdi yok, dogalgaz var, akaryakit ucuz, devlet hicbir ihrac maldan vergi almiyor. Islendiginde cok bereketli topragi var. Collerinde elmas madenleri var. Kaddafi nur icinde uyusun, diktator falan degildi aslinda, sistem geregi boyleydi ama eminimki eskiden kaddafiden nefret eden libyalilar onu mumla ariyordur.

Çevrimdışı Mutlu

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +16/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mutlu
Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2014, 23:49
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Libya aslinda refah bir ulkeydi. Orada 3 yil kaldim. Guvenlik gucleri cok acimasizdi benim orada oldugum yillar ama okumus, en az lise mezunu insanlari, neyin ne oldugunu bilen aydin insanlardi. Libya da gecinmek icin cok parayada ihtiyac yok. Mutfak tupunu devlet veriyor, isinma derdi yok, dogalgaz var, akaryakit ucuz, devlet hicbir ihrac maldan vergi almiyor. Islendiginde cok bereketli topragi var. Collerinde elmas madenleri var. Kaddafi nur icinde uyusun, diktator falan degildi aslinda, sistem geregi boyleydi ama eminimki eskiden kaddafiden nefret eden libyalilar onu mumla ariyordur.
Ben zaten hep dedim tamam sizde demokrasi yok belki başınızdakileri diktatör olarak tanımlıyorsunuz ama sanki önceden bunlar vardı.Olsa bile sizin dediğiniz gibi bu ülkelerin belli bir istikrarı vardı.Sizin yaşınız yetti mi bilmem ama Kaddafi 74 Barış Harekatında uçaklarımıza malzemeyi kendi taşımış.Kaddafi devrilirken Türkiye bunu destekledi.Desteklemeyip iç savaşı dindirecek dış müdahaleyi engelleyecek öneriler sunsaydık orta doğuda güçlü bir müttefikimiz olurdu.Bugünkü orta doğudaki sorunları göğsümüzü gere gere çözerdik.
Not:Yazdıklarım siyasete kaçmışsa özür dilerim!

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2014, 00:43
İşte bende bunu savunmuşumdur. Amerikan ambargosu varken ambargoyu tanımayıp Türkiye'ye destek olan sözümona diktatör diye tüm dünyaya lanse edilen Kaddafi Türk insanına yardımcı oldu. Peki biz ne yaptık? Bu bir öz eleştiridir, onun katledilmesine seyirci kaldık. Evet politik bir yazışma oldu belki bu ama, sonuçta bu videodaki çocuğun eline rpg-7 roket atar veren zihniyetten daha masum olduğuda aşikar.
Ben zaten hep dedim tamam sizde demokrasi yok belki başınızdakileri diktatör olarak tanımlıyorsunuz ama sanki önceden bunlar vardı.Olsa bile sizin dediğiniz gibi bu ülkelerin belli bir istikrarı vardı.Sizin yaşınız yetti mi bilmem ama Kaddafi 74 Barış Harekatında uçaklarımıza malzemeyi kendi taşımış.Kaddafi devrilirken Türkiye bunu destekledi.Desteklemeyip iç savaşı dindirecek dış müdahaleyi engelleyecek öneriler sunsaydık orta doğuda güçlü bir müttefikimiz olurdu.Bugünkü orta doğudaki sorunları göğsümüzü gere gere çözerdik.
Not:Yazdıklarım siyasete kaçmışsa özür dilerim!

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Video Paylaşımları »
  • RPG-7 Roket atışını bir çocuğa yaptırmak

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.069 saniyede 31 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?