0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hahahah bi gun ayarlayip kameraya cekixem diyorum ama telefonu yolu gostercek sekilde sabitlicek yer bulamadim. bide kayit yaptiktan sonra sesini kaldrmak lazim pek soylenrm de araba kullanirken yoldaki arabalara ))))))))))
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahahah bi gun ayarlayip kameraya cekixem diyorum ama telefonu yolu gostercek sekilde sabitlicek yer bulamadim. bide kayit yaptiktan sonra sesini kaldrmak lazim pek soylenrm de araba kullanirken yoldaki arabalara ))))))))))Öyle değil. Sen kullanırken dışarıdan birisi çeksin. Onu merak ettim.
trafikte zigzag serit degistiren yesil bi araba gorursen o benmdr. :/ bu huyumdan hic memnun deglm ama trafikte cok sabirsiz ve asabi oluyorum. adam elinde cep telwfonu miymiy gidio seninde acelen var onu bombos. sag sol dolu serit degisemiosun. ve o araba yhzunden kirmizi isiga takilip 8 dk krda bekleyip hastanede randevuna gec kaliosun. haksizmiyim simdi allah askina. ya
normalde erken cikiyorum. ama bazen oluyor. uyanamiyorsn. yada ne bilim cocukla ilgili son anda bi prblem oluyir vs. hem kaldiki randrvun olmasa bile. gec kalicam yerin olmasa bile ben o adamin araba kullanrken tel da msj lasicak diye keyfini beklemek zorundamiym ya. boylr sacma insanlari salmasnlar trafige abi
güzel modifiye etmişler yanlız.insanın dolmuşa binesi gelir bunları görünce