0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAhahahahhha minibüste herkes bana baktı sağlam güldüm [emoji1]Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapzuhahhah emrah pamuk şöhret merdivenlerini çıkarken düştü iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşlar, izleyemeyenler lütfen aşağıdaki linke tıklayarak izlesinler. Bu yükseliş engellenemez Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap arkadaş şirket pc sı acmıyor ktunneli evde bakacam
Ahahahahhha minibüste herkes bana baktı sağlam güldüm [emoji1]Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapzuhahhah emrah pamuk şöhret merdivenlerini çıkarken düştü iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
zuhahhah emrah pamuk şöhret merdivenlerini çıkarken düştü
Arkadaşlar, izleyemeyenler lütfen aşağıdaki linke tıklayarak izlesinler. Bu yükseliş engellenemez Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
siz geçin dalganızı.. bi daha klip mlip yok
Yep Yep İmzalı fotoğraf verebilirmisiniz ayyy lütfeeeeen
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsiz geçin dalganızı.. bi daha klip mlip yok Olurmu kardeşim. Bu sefer sana konulu film çekeceğim. Senaryoyu ben hazırlarım. Filmde çakiye de rol vereceğim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsiz geçin dalganızı.. bi daha klip mlip yok Olurmu kardeşim. Bu sefer sana konulu film çekeceğim. Senaryoyu ben hazırlarım. Filmde çakiye de rol vereceğim Baş rol istemem yep başrol oynasın o daha tecrübeli klip falan çekiyo baksana adam 2 günde meşhur oldu:))GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hmmm konulu filmse basrol oynarim tabi ama bilgin olsun ben direk mevzuya girerim ona gore,filmin basindaki formaliteyi sevmiyorumyep's special phone huawei
klibi hala izleyemedim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapklibi hala izleyemedim Ktunnel'den denedin mi?