• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Otomobil Marka ve Modelleri »
  • Markalara Göre Otomobiller »
  • Tüm Markalar »
  • BMW »
  • X Serisi »
  • BMW X5 xDrive40e - 2016

BMW X5 xDrive40e - 2016

FO-Admin · 3 · 2547
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
BMW X5 xDrive40e - 2016
: 11 Mayıs 2015, 11:12
BMW X5 xDrive40e - 2016 Plug-In Hybrid

Motor gücü 313 beygir
3Litre 4 Silindirli motor 309 beygir
31 Km elektrikli menzil (Maksimum 20km/s hız)
0-100 km ivmelenme 6,8 saniye
11 litre / 100km yakıt sarfiyatı

Çevrimdışı mmyigit46

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mustafa yiğit
  • Marka: BMW
  • Model: 2003
  • Model Yılı: 2003
Bmw X5 2003 model 4.4i
Yanıtla #1 : 26 Haziran 2018, 16:58
Arkadaşlar merhaba bende 2003 x5 4.4i var gaz yemiyor birden sanki araç çarpması gibi öne atılıyor vites geçmiyor otomatikde ve manuelde şansımın sıkıntısı diyorlar genelde ama ben başka durumdan kaynaklanır mı acaba diye araştırıyorum fren balatası ve aküsü değişti olan ondan sonra oldu kalkış fazla gazla oluyor ayrıca ağır ilerliyor rampa çıkarken baya yavaş gidiyor ekranda tran failsafe prog yazıyor

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Ynt: BMW X5 xDrive40e - 2016
Yanıtla #2 : 26 Haziran 2018, 17:12
1. Akü yani elektrik konusu işin içine girince, elektronik otomobiller saçmalıyor. Önce sana verilen akü sağlam mı? Bunu kontrol ettirmek için farklı bir oto elektrikçisine götür. Bazen sıfır aküde bile fabrika üretim hatası yapabiliyor. ilk ve en basit yöntem bu. Eğer akü sağlamsa,

2. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Bu linkte senin bahsettiğin arıza kodunu ekranda gören başka bir üyemiz konuyla ilgili yazmış, bizlerde destek olmuşuz. Bu konuyu bir incele. Geçmiş zaman ben tekrar okuyup zaman harcamak istemedim.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Arkadaşlar merhaba bende 2003 x5 4.4i var gaz yemiyor birden sanki araç çarpması gibi öne atılıyor vites geçmiyor otomatikde ve manuelde şansımın sıkıntısı diyorlar genelde ama ben başka durumdan kaynaklanır mı acaba diye araştırıyorum fren balatası ve aküsü değişti olan ondan sonra oldu kalkış fazla gazla oluyor ayrıca ağır ilerliyor rampa çıkarken baya yavaş gidiyor ekranda tran failsafe prog yazıyor

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Otomobil Marka ve Modelleri »
  • Markalara Göre Otomobiller »
  • Tüm Markalar »
  • BMW »
  • X Serisi »
  • BMW X5 xDrive40e - 2016

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.501 saniyede 36 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?