Sonunda kuyruk yagını 2 parça bölüp 2 başa takmak üzere ayalamaları yapılıyor.
![](http://img849.imageshack.us/img849/1631/7p9a.jpg)
Kuyruk yagı takıldıkdan sonra mümkün mertebe cagdaki eti sıkıştırıyoruz.
![](http://img850.imageshack.us/img850/1744/16iz.jpg)
Son nokda olan bu vidayıda yuvaya kavuşturdukdan sonra şişi 1 saat kendi haline bırakıyoruz.
![](http://img18.imageshack.us/img18/8734/7rvt.jpg)
Aşırı sarkmış parçalar kuşbaşılı menemen için alınıyor
![Peynir :D](https://www.forumotomobil.com/forum/Smileys/default/cheesy.gif)
![](http://img94.imageshack.us/img94/176/yglj.jpg)
Ve sonunda enfes tad mükemmel cızırtı sesini duyuyoruz.
![](http://img208.imageshack.us/img208/7446/z8sp.jpg)
Cagları geçirp kesmeye başıyoruz.
![](http://img534.imageshack.us/img534/7071/afr5.jpg)
![](http://img9.imageshack.us/img9/8281/qsfh.jpg)
Çogu insan bu kebabı yerken et hala çig diyor.Bu işin tadı orda et hala biraz canlı olacak tamamen kavurma gibi olursa tadı olmaz.