0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzolasyon için kazı yapmışlar tabi sen uyurken Bende şimdi düğüne gidiyorum. Hemde 2 tane... 6 dan 8 e birinde, 8 den 12 ye birine... yarında erkenden mesaiye... [emoji44] [emoji44] [emoji44] [emoji44] [emoji52]Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNe oluyor la, nasıl uyandığımı şaşırdım yemin ediyorum dedim Rusya girdi bize... iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne oluyor la, nasıl uyandığımı şaşırdım yemin ediyorum dedim Rusya girdi bize... iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Hayırlı akşamlar FO ailesi.Sakın dsmart ın internetine bulaşmayın.Benden dost tavsiyesi.
Saat 12'de başlayacak derse an itibariyle geç kalmış bulunmaktayım ve hâla sıcacık yatağımı bırakasım yok [emoji53][emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Kalk o yataktan Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSaat 12'de başlayacak derse an itibariyle geç kalmış bulunmaktayım ve hâla sıcacık yatağımı bırakasım yok [emoji53][emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSaat 12'de başlayacak derse an itibariyle geç kalmış bulunmaktayım ve hâla sıcacık yatağımı bırakasım yok [emoji53][emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Siz ne tembel insanlarsınız