0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkeze hayırlı hafta sonları eldiven abi en fazla ben kullanıyorum meslegim geregi naylon eldiven artık derime nufuz etti
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapherkeze hayırlı hafta sonları eldiven abi en fazla ben kullanıyorum meslegim geregi naylon eldiven artık derime nufuz etti Naylon eldivenle seni bu kadar haşır neşir eden iş nedir?
Hırka mı? Ya biz? Kardeş, son 2 haftadır mübarek hava birden bire soğudu.Ekstraları yazayım sana haline şükret - Kışlık kalın çorap- Alt içlik- Üst kollu fanila- Kışlık gömlek- Süveter- Kalın mont- Atkı- Bere- Eldiven- Askeri postallar gibi olmasada onlar kadar ağır botlarkısaca vücut ağırlığını ortalama 7-8 kg kadar artıran giysiler Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen nereden bileceksin eldiveni falan? Sıcacık memleketin var misler gibi o yüzden boşver böyle teknolojileri. Günaydın cümleten Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapeldiven modu nasıl oluyorki Biz eldiveni hayatimizda birtek doktorlarda goruyoruz oda naylon eldiven. Burasida soguk abi oyle deme bir haftadir hirka giymeye basladik:)LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen nereden bileceksin eldiveni falan? Sıcacık memleketin var misler gibi o yüzden boşver böyle teknolojileri. Günaydın cümleten Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapeldiven modu nasıl oluyorki Biz eldiveni hayatimizda birtek doktorlarda goruyoruz oda naylon eldiven. Burasida soguk abi oyle deme bir haftadir hirka giymeye basladik:)LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen nereden bileceksin eldiveni falan? Sıcacık memleketin var misler gibi o yüzden boşver böyle teknolojileri. Günaydın cümleten Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapeldiven modu nasıl oluyorki
eldiven modu nasıl oluyorki
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapherkeze hayırlı hafta sonları eldiven abi en fazla ben kullanıyorum meslegim geregi naylon eldiven artık derime nufuz etti Naylon eldivenle seni bu kadar haşır neşir eden iş nedir? kimyagerim abi
Cem Yılmaz geldi aklıma Başarılar dilerimLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapherkeze hayırlı hafta sonları eldiven abi en fazla ben kullanıyorum meslegim geregi naylon eldiven artık derime nufuz etti Naylon eldivenle seni bu kadar haşır neşir eden iş nedir? kimyagerim abi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Cem Yılmaz geldi aklıma Başarılar dilerimLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapherkeze hayırlı hafta sonları eldiven abi en fazla ben kullanıyorum meslegim geregi naylon eldiven artık derime nufuz etti Naylon eldivenle seni bu kadar haşır neşir eden iş nedir? kimyagerim abi neden cem yılmaz geldi abi çok izlerim ama bir replik hatırlayamadım
Şöyle bir replik vardı; -Sen laboratuvarda uranyumla oyna oyna sonra buraya gel gösteride alkış yap, protonları saç, bakın eşi yanında oturuyor kadının bi tarafı yeşil diye bir replikti sanırım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Cem Yılmaz geldi aklıma Başarılar dilerimLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapherkeze hayırlı hafta sonları eldiven abi en fazla ben kullanıyorum meslegim geregi naylon eldiven artık derime nufuz etti Naylon eldivenle seni bu kadar haşır neşir eden iş nedir? kimyagerim abi neden cem yılmaz geldi abi çok izlerim ama bir replik hatırlayamadım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞöyle bir replik vardı; -Sen laboratuvarda uranyumla oyna oyna sonra buraya gel gösteride alkış yap, protonları saç, bakın eşi yanında oturuyor kadının bi tarafı yeşil diye bir replikti sanırım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Cem Yılmaz geldi aklıma Başarılar dilerimLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapherkeze hayırlı hafta sonları eldiven abi en fazla ben kullanıyorum meslegim geregi naylon eldiven artık derime nufuz etti Naylon eldivenle seni bu kadar haşır neşir eden iş nedir? kimyagerim abi neden cem yılmaz geldi abi çok izlerim ama bir replik hatırlayamadım güldürdün abi
Biz güvendeyiz değil mi? uranyum yok değil mi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞöyle bir replik vardı; -Sen laboratuvarda uranyumla oyna oyna sonra buraya gel gösteride alkış yap, protonları saç, bakın eşi yanında oturuyor kadının bi tarafı yeşil diye bir replikti sanırım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Cem Yılmaz geldi aklıma Başarılar dilerimLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapherkeze hayırlı hafta sonları eldiven abi en fazla ben kullanıyorum meslegim geregi naylon eldiven artık derime nufuz etti Naylon eldivenle seni bu kadar haşır neşir eden iş nedir? kimyagerim abi neden cem yılmaz geldi abi çok izlerim ama bir replik hatırlayamadım güldürdün abi
Hastanede falan mı kimyagerlik yapıyorsun yoksa özel bir laboratuvarda mı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHastanede falan mı kimyagerlik yapıyorsun yoksa özel bir laboratuvarda mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHastanede falan mı kimyagerlik yapıyorsun yoksa özel bir laboratuvarda mı?stajımı büyük bir firmada (makarna &un) üretiyordu şimdi ise yine türkiye genellinde çok büyük bir fabrikanın laboratuvarındayım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHastanede falan mı kimyagerlik yapıyorsun yoksa özel bir laboratuvarda mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHastanede falan mı kimyagerlik yapıyorsun yoksa özel bir laboratuvarda mı?stajımı büyük bir firmada (makarna &un) üretiyordu şimdi ise yine türkiye genellinde çok büyük bir fabrikanın laboratuvarındayım Allah muvaffak etsin Mustafa. Başarılar dilerim.